Volg de aandelen van het Slimme Geld met Inside Value

To make money, you must find something that nobody else knows, or do something that others won’t do because they have rigid mind-sets. – Peter Lynch

Een unieke methode om in de voetsporen te treden van de beste beleggers ter wereld. Dit is zo eenvoudig dat de meeste beleggers het vergeten.

Dubbele screening van aandelen die de beste beleggers ter wereld kopen. Wij doen al het werk voor jou. Het enige wat jij nog zelf hoeft te doen, is jouw broker of bank de aankoopopdracht geven.

Beste belegger,

Hoe zou je het vinden als je Warren Buffett vandaag nog in dienst kon nemen als beleggingsanalist? En nu je toch bezig bent: waarom niet meteen alle superinvesteerders uit de hele wereld?

Met Inside Value kan dat.

Via een speciaal model kijken we elke dag opnieuw naar de posities die door superinvesteerders worden ingenomen. Zo creëren we een portefeuille die volledig bestaat uit de beste aandelen van de beste beleggers ter wereld, via twee strategieën:

 • BeursGoeroe-aandelen van de beste hedgefundmanagers voor een termijn van 12 tot 36 maanden
 • Insider-aandelen van de beste CEOs, CFOs, directeuren, … voor een termijn van 12 tot 18 maanden

Via Inside Value maak je kennis met een van meest onderbelichte strategieën op de aandelenmarkt. Met de meest lucratieve rendementen. Dit is een aanpak die je nergens anders vindt.

Om je wegwijs te maken in deze unieke, winstgevende strategie beschikken onze leden over een exclusief (!) en uitgebreid Inside Value handboek.

Bij Inside Value zit je aan tafel bij de beste beleggers ter wereld, voor een fractie van de kostprijs van andere adviseurs. En er valt veel te beleven …

Inside Value is het meest actieve platform van Value Jagers met gemiddeld één nieuwe supertip per maand.

Superinvesteerders zitten nu eenmaal niet stil…

Het werkt als volgt …

Het begint allemaal met ons speciaal ontwikkelde model. Dat geeft ons een duidelijk zicht welke aandelen gekocht worden door:

 • miljardairs
 • hedgefundmanagers
 • CEOs en andere insiders

Na een grondige eerste screening gaat het analistenteam van Inside Value verder aan de slag voor een tweede screening van de meest interessante aandelen.

Onze analisten gebruiken dan hun kennis en ervaring om een faire waarde van het bedrijf te bepalen.

Zo krijg je een DUBBELE SCREENING van de aandelen.

Wanneer wij veel opwaarts potentieel identificeren, brengen we jou via een uitgebreide analyse op de hoogte.

Hierdoor krijg jij de meest uitgelezen beleggingskansen getipt, waarmee je zelf onmiddellijk aan de slag kan.

Is het echt zo makkelijk?

Ja. Deze aanpak is voor iedere belegger toegankelijk. Grote beleggers betalen hier zelfs duizenden euro’s fees per jaar voor. Bij Inside Value krijg je die informatie voor een fractie van die kostprijs.

Zo triggerde ons model bijvoorbeeld dat het management van marihuana-speler Innovative Industrial massaal aandelen kocht van het eigen bedrijf.

Na een grondige analyse, zag ons team van analisten direct waarom en werd het aandeel uitgebreid toegelicht opgenomen in de selectielijst.

Resultaat: 72% winst op 1 maand.

Het enige wat beleggers moesten doen, was deze insiders volgen door het aandeel te kopen bij een online broker of hun bank.

En dit was geen toevalstreffer …

5.700 euro winst op een belegging van 10.000 euro op vijf maanden

Ons analistenteam zag ook dat het management van een retailer bijna één miljoen aandelen kocht van het eigen bedrijf. Goed voor 1,8% van het totaal aantal vrij verhandelbare aandelen.

Insiders van deze retailer vonden dat de beurskoers te zwaar werd afgestraft.

Na een diepgaande analyse namen we het aandeel op in onze selectielijst. Drie maanden daarna: 32% winst. Vijf maanden later werd de volledige positie gesloten met 50% winst.

We schreven in onze eerste analyse:

We geven het management twee à drie kwartalen de tijd om hun nieuwe strategie te ontplooien. Indien dat voor de nodige ommekeer zorgt, gaat de beurskoers vanzelf volgen.

We haalden ons koersdoel zelfs sneller dan verwacht.

6.000 euro winst op een belegging van 10.000 euro op negen maanden

Ons team scoort niet enkel met Insider-aandelen, maar ook met BeursGoeroe-aandelen. Begin december selecteerden ze Energy Transfer Partners, de favoriete MLP van olie-miljardair T. Boone Pickens.

Inclusief een royaal dividend stond negen maanden later een winst van 60% op de teller nadat het bedrijf werd overgenomen.

Waarom het warm water opnieuw proberen uit te vinden als je als belegger ook gewoon de kip met de gouden eieren kan volgen. – Ronald Hendrickx (Inside Value)

Studie bewijst: volg het Slimme Geld

Het Slimme Geld volgen, is voor veel beleggers een goed idee. Daar zijn zelfs studies naar gedaan.

Tussen 1976 en 2006 presteerde Berkshire Hathaway (we nemen dit als voorbeeld omdat dit nu eenmaal het meest gedocumenteerde hedgefund ter wereld is) gemiddeld 14,65% beter dan de S&P 500.

Zo’n outperformance kan je niet meer toewijzen aan geluk.

Een studie aan de Universiteit van Nevada wees uit dat je als gewone belegger, deze succesvolle strategie ook succesrijk kan kopiëren.

Wie een maand ná Berkshire Hathaway dezelfde aandelen kocht, haalt nog steeds een gemiddeld jaarlijks rendement van 14,26%. Dat is DUBBEL zoveel als het gemiddelde van de aandelenmarkt.

Zelfs wanneer je met vertraging de aandelen van het Slimme Geld koopt, kan je nog steeds een fantastisch rendement bekomen dubbel zo hoog als het marktgemiddelde.

Wat wij leren van onze abonnees

Wat krijg je allemaal?

Bij Inside Value zijn we overtuigd van onze strategie. Het is een manier van beleggen die bijzonder interessant en lucratief kan zijn. Daarom bieden we een uitgebreid pakket aan waarmee iedere belegger onmiddellijk aan de slag kan.

Beleggen moet niet moeilijk zijn, het moet geld opbrengen.

En vergeet niet: je krijgt veel meer dan enkel toegang tot alle kooptips in onze selectielijst. Als abonnee van Inside Value, geven we je ook continu nieuwe kooptips, rechtstreeks van de insiders.

Als abonnee ben jij helemaal mee, dankzij:

 • een uitgebreid maandelijks rapport
 • wekelijkse updates met het belangrijkste nieuws
 • realtime alerts
 • het EXCLUSIEVE Handboek voor Legale Insider Trading
 • onze 24/7 helpdesk
 • toegang tot alle gepubliceerde en toekomstige aandelentips (zolang je abonnement loopt)
 • insights: alle belangrijke analyses per aandeel publiceren we in een apart extra insight, zodat je alles snel en eenvoudig terugvindt op de website
 • info over aandelen gekocht door de beste hedgefunds en miljardairs
 • inzicht in aandelen gekocht door insiders met een bewezen trackrecord
 • advies wanneer je moet verkopen

Ik weet genoeg. Hoe word ik lid van deze exclusieve club?

We weten allemaal dat een spaarboekje vandaag niets meer opbrengt.

Waarom je geld dan niet aan het werk zetten door beleggers te volgen die al decennia de markten verslaan?

En waarom niet beleggen in aandelen waarin de beste analisten – de insiders zelf – 100% vertrouwen hebben?

Inside Value

Volg de aandelen van het Slimme Geld

Ja, ik wil toegang tot aandelen die het Slimme Geld ook koopt

vanaf
{{oldPrice | localize}} {{currentPrice | localize}}
{{selectedsubscriptionTypes.period_value}} maanden | {{periodPrice | localize}} / maand Activeer jouw toegang tot Insiders

Kies een looptijd voor uw abonnement

Wat zijn uw gegevens?

Volgende

Kies betaalmethode

Kies betaalmethode