Volg het Slimme Geld met Inside Value

Via Inside Value maakt u kennis met een van meest onderbelichte strategieën op de aandelenmarkt maar de meest lucratieve rendementen. Dit is een aanpak die u nergens anders vindt.

Bij Inside Value zit u aan tafel bij de beste beleggers ter wereld, voor een fractie van de kostprijs van andere adviseurs.

Inside Value screent welke aandelen gekocht worden door:

  • miljardairs
  • hedgefundmanagers
  • CEO’s en andere insiders

Na een grondige eerste screening gaat het analistenteam verder aan de slag voor een tweede screening van de meest interessante aandelen.

Waarom het warm water opnieuw proberen uit te vinden als u als belegger ook gewoon de kip met de gouden eieren kan volgen. – Ronald Hendrickx (analist Inside Value)

Deze aanpak leverde de laatste jaren een win-ratio op van +80%.

Op 3 jaar tijd werden 17 aandelen verkocht met minstens +100% winst waarbij 4 x meer dan +500% winst, 1 x meer dan +1.000% winst én 1 x meer dan +2.200% winst.

Als lid van Inside Value bent u dan ook helemaal mee, dankzij:

  • een uitgebreid maandelijks rapport
  • realtime alerts
  • info over aandelen gekocht door insiders met een bewezen trackrecord
  • info over aandelen gekocht door de beste hedgefunds en miljardairs
  • EXCLUSIEF: Handboek voor Legale Insider Trading

Inside Value

Volg het Slimme Geld met Inside Value. Deze aanpak strategie de laatste jaren een win-ratio op van +80%.

FAQ

Wat krijg ik bij mijn bestelling?

U krijgt onmiddellijk nadat we de betaling ontvangen hebben toegang tot de selectielijst van Inside Value. U ontvangt een mail met daarin de uitleg hoe u optimaal van deze tips gebruik kan maken. U kan onmiddellijk aan de slag.

Hoeveel informatie krijg ik?

Iedere maand publiceren onze analisten een maandrapport. Maar aangezien er tussentijds ook kansen kunnen ontstaan, publiceren ze hun analyses ook direct op de website. Daarvan krijgt u onmiddellijk een mail.

Hoe lang kan ik deze rapporten raadplegen?

U heeft toegang tot alle gepubliceerde en toekomstige rapporten, analyses en weekupdates zolang de looptijd van uw lidmaatschap loopt.

Waar kan ik deze aandelen kopen?

U kan deze aandelen kopen bij de meeste online brokers. Wij raden zelf het gebruik aan van Easybroker omdat zij het ruimste aanbod hebben.

Kan ik vragen stellen?

Ja, u kan onze analisten raadplegen via een mail naar [email protected] We doen altijd ons uiterste best om binnen de 24 uur een passend antwoord te versturen.