BeursKampioenen: 7 meesterwerken in 1 Gids

Een voetballer wordt beter door het advies van een succesvolle trainer. Een zanger wordt beter door te luisteren naar het advies van een succesvolle zangcoach. En een belegger wordt beter door te luisteren naar het advies van een of meerdere succesvolle beleggers.

Daarom dat het volgens ons belangrijk is om te luisteren naar de verhalen van succesvolle beleggers zoals Warren Buffett, Carl Icahn of Ray Dalio wanneer je gaat beleggen.

Hun inzichten zijn van onschatbare waarde. Want deze legendarische beleggers geraakten niet alleen aan de top, ze blijven ook aan de top. Dat betekent, dat wat zij doen, écht werkt.

Zo verdienen de meest succesvolle beleggers hun miljoenen

In dit e-boek nemen we je mee naar de verhalen achter de succesvolste beleggers van de laatste eeuw. Hoe zijn zij begonnen? Wat hebben ze gedaan om zo succesvol te worden? Waarom werkt hun aanpak zo goed? En kunnen gewone beleggers hun strategie nabootsen?

Op al deze vragen krijg je vandaag een antwoord.

In dit e-boek kom je alles te weten over de successen van:

  • Carl Icahn
  • Charlie Munger
  • Howard Marks
  • Peter Lynch
  • Ray Dalio
  • Seth Klarman
  • Warren Buffett

Wanneer je goed kijkt naar de aanpak en de aan/verkopen van deze superbeleggers, kan ook jij een superbelegger worden, een echte value jager. Het is geen toeval dat deze heren zo rijk en succesvol zijn geworden… en gebleven. Ze hebben het ABC van beleggen toegepast zoals het hoort.

LAATSTE STAP

Nog 1 stap! Geef hier jouw e-mailadres in en ontvang dit gratis e-boek binnen een paar minuten in je mailbox.

Wanneer je dit rapport downloadt, word je automatisch ingeschreven op de nieuwsbrief van Value Jagers. Je kan op ieder moment weer uitschrijven van deze nieuwsbrief door middel van de knop ‘uitschrijven’.