4 rapporten voor de prijs van 2

Het voordeligste pakket!

dagen
uren
minuten
seconden

Het Crème de la Crème pakket

Regel nummer 1 van Warren Buffett is dat je verliezen moet beperken. Regel nummer 2 van Warren Buffett is dat je regel nummer 1 nooit mag vergeten. Op dit principe is de Crème de la Crème strategie gebaseerd.

Op basis van een grondige analyse met een checklist selecteren wij voor u aandelen met een beperkt neerwaarts risico en een exponentieel opwaarts potentieel.

We noemen onze aandelen ‘Crème de la crème aandelen’, omdat de gekozen aandelen steeds een nauwkeurige screening doorlopen voordat ze aangekocht worden.

Een checklist met 80% winratio

Onze analisten van Crème de la Crème gebruiken een strenge checklist.

Deze checklist gebruiken ze als filter om winnaars van verliezers te onderscheiden op de beurs.

Het zorgt voor een ideale balans tussen:

 • Kwaliteit
 • Risico
 • Potentieel

ALLEEN aandelen met een hoge score op de criteria, worden geselecteerd.

Zo belegt u uiteindelijk alleen maar in de crème de la crème van de beursvloer.

En dat zorgt voor een uitzonderlijk hoge winratio.

8 op 10 verkooporders leveren winst op

Sinds 2013 gaf Crème de la Crème meer dan 100 tips, waarvan +80% winstgevend.

Een indrukwekkende prestatie die onze Crème de la Crème analisten in het viervoud leveren door 4 volwaardige rapporten uit te brengen.

Mis nooit meer de beste aandelentips

Door te kijken naar 4 verschillende categorieën verzekeren onze analisten u dat ze altijd de beste inzichten en adviezen geven, over ALLE HOEKEN van de markt.

Ontvang 4 rapporten voor de prijs van 2:

Normaal betaalt u 796 euro voor onze 4 Crème de la Crème rapporten, maar wie de COMBI bestelt, betaalt maar 796 euro 399 euro voor 12 maanden toegang tot alles (-50%!). Bovendien krijgen COMBI leden toegang tot onze Crème de la Crème voorbeeldportefeuille!

Wat krijgt u als lid van Crème de la Crème?

 • Aandelentips gescreend aan de hand van Crème de la Crème criteria
 • 4 rapporten per maand (1 per categorie)
 • Gegarandeerd 48 kooptips per jaar
 • Updates, alerts, en accurate adviezen op ieder moment
 • Aandelentips met focus op winst binnen 1 tot 3 jaar
 • Toegang tot onze winstgevende modelportefeuille (12,24% per jaar sinds 2013)
 • 50% KORTING t.o.v. de individuele rapporten
 • 8 jaar ervaring met het selecteren van koopwaardige aandelen

Activeer uw Crème de la Crème

Met de Crème de la Crème combi haalt u alles van Crème de la Créme in huis met tot wel -50% korting. U krijgt onze 4 meest populaire rapporten: Opkomend Talent, Duurzame Groeiers, Turnarounds en Veilige Havens. Plus u krijgt toegang tot de modelportefeuille.

Wat mag u verwachten?

Vier volwaardige rapporten, ieder met hun eigen volwaardige focus, analyses en selectielijsten.

Zo wordt het jachtgebied van onze checklist-jagers gevoelig uitgebreid én hebben ze meer pijlen om fantastische prooien te schieten.

Maak kennis met onze rapporten:

Crème de la Crème: Opkomend Talent

Opkomend Talent focust op aandelen van bedrijven met nog veel opwaarts potentieel, voornamelijk omdat ze inspelen op een snelgroeiende trend of omdat ze gaan van een klein bedrijf naar een groter bedrijf.

In dit rapport ligt de focus op bedrijven die volop in een exponentiële groeifase zitten. Denk maar een jonge bedrijven met unieke technologie en met veel potentieel.

Voorbeeld

In maart 2017 kochten wij Ablynx, ons favoriete biotechbedrijf, aan ~12 euro. Ablynx was geen typisch value-aandeel, zo’n bedrijf met lage waarderingsratio’s, een stabiel dividend en een bewezen trackrecord.

Maar onze grondige analyse gaf aan dat Ablynx een biotechbedrijfje was met een diepe onderwaardering op zijn faire waarde.

Eerst volgde een overnamebod van het Deense Novo Nordisk ter waarde van 2,6 miljard euro of 30,50 euro. Daarna kwam er een nieuw overnamebod van het Franse Sanofi ter waarde van 3,9 miljard euro, of 45 euro per aandeel.

Weinig risico voor heel veel potentieel: 27.500 euro winst op een investering van 10.000 euro.

 

Crème de la Crème: Duurzame Groeiers

Bij Duurzame Groeiers beleggen we in aandelen van bedrijven binnen een industrie of sector, met sterke merknamen, trouwe klantenbasis, goede activa, en voorspelbare inkomsten.

Deze bedrijven moeten liefst een vorm van prijszettingsmacht hebben of een duurzaam competitief voordeel zoals schaalvoordelen, sterke merknaam, goed ecosysteem, unieke R&D, etc.

Bovendien moeten ze inspelen op seculaire groeitrends.

Waardecreatie en een degelijke return op langere termijn staan hier centraal.

Voorbeeld

In 2014 werd onze aandacht getrokken door Umicore, een Belgisch bedrijf dat zich had omgevormd van een vervuilende mijnbouwer, tot een van de groenste bedrijven van de Belgische beurs.

Umicore was volgens ons een zeer aantrekkelijk aandeel, omdat het bedrijf kon profiteren van meerdere langetermijntrends.

Umicore’s hoofdactiviteit bestaat er namelijk uit om op een efficiënte manier de edele metalen uit GSM’s en andere elektronische apparaten te recycleren en om te bouwen naar nieuwe producten.

Tegen het einde van 2015, daalde het aandeel voor de laatste keer richting 16 euro, na een zwakker dan verwacht kwartaalrapport, om vervolgens niet meer achterom te kijken.

Niet veel later, knalde het aandeel omhoog. Goed voor een winst van meer dan 100% op onze originele aankoopprijs.

 

Crème de la Crème: Turn-Around

Binnen het Turn-Around Rapport van Crème de la Crème kijken we naar afgestrafte bedrijven die veel kans maken op een herstel. Hierbij proberen we fundamenteel goede bedrijven met tijdelijke problemen te identificeren en ze op het juiste moment aan onze selectielijst toe te voegen.

Dit is een rapport voor de risicobewuste belegger met een contrair kantje.

Voorbeeld

Cosan is een Braziliaanse holding (tankstations, aardgas, treinnetwerk, …) die in tijden van de Braziliaanse crisis spotgoedkoop noteerde. Voor Cosan hadden we berekend dat de som van de delen van de holding minstens 9 dollar per aandeel waard was, terwijl het aandeel amper aan 3 dollar noteerde.

Cosan steeg van amper 3 dollar in het begin van 2016, naar meer dan 9 dollar per aandeel 10 maanden later. Goed voor een winst van meer dan 200%.

Begin 2020 volgde zelfs een uitbraak richting 23 dollar. Ruim 600% hoger dan enkele jaren geleden.

Dat zijn de rendementen die je kan verwachten van succesvolle turnarounds.

 

Crème de la Crème: Veilige Havens (nieuw!)

Bij Veilige Havens kijken we naar beleggingen die u een vorm van bescherming kunnen bieden tijdens slechte tijden. Binnen dit rapport worden aandelen besproken die “een vaste waarde” zijn voor een goed gespreide beleggingsportefeuille.

Hierbij kijken we naar: belangrijke infrastructuur, vastgoed, energie, water, voeding, en goud/zilver posities die uw portefeuille kunnen verstevigen.

 

Crème de la Crème COMBI

Als Crème de la Crème Combi ontvangt u nog een EXTRA voordeel.

Ieder kwartaal krijgt u een update van onze geliefde modelportefeuille.

De Crème de la Crème modelportefeuille scoort al jaren béter dan de AEX en de BEL-20.

Iedere 100 euro uit 2013 was eind 2019 240 euro waard. 65 euro meer dan wie gewoon de AEX volgde en 79 euro meer dan een belegger die de BEL-20 volgde.

Een sterke outperformance!

Onze analisten geven exact aan:

 • wanneer u een aandeel moet kopen
 • wanneer u een aandeel moet verkopen
 • hoe zwaar het gewicht van een aandeel mag zijn
 • momenten om cash op te bouwen
 • momenten om cash af te bouwen

Wat krijgt u als lid van Crème de la Crème?

Activeer uw Crème de la Crème

Met de Crème de la Crème combi haalt u alles van Crème de la Créme in huis met tot wel -50% korting. U krijgt onze 4 meest populaire rapporten: Opkomend Talent, Duurzame Groeiers, Turnarounds en Veilige Havens. Plus u krijgt toegang tot de modelportefeuille.

 • Aandelentips gescreend aan de hand van strenge criteria
 • 4 verschillende rapporten per maand
 • Gegarandeerd 48 kooptips per jaar
 • Updates, alerts, en accurate adviezen op ieder moment.
 • Concrete en gefundeerde aan- en verkooptips
 • Aandelentips met focus op winst binnen 1 tot 3 jaar
 • Aandelen over heel de wereld (VS, Europa, Zuid-Amerika, Azië, …)
 • Toegang tot onze winstgevende modelportefeuille (12,24% per jaar sinds 2013)

Activeer uw Crème de la Crème

Met de Crème de la Crème combi haalt u alles van Crème de la Créme in huis met tot wel -50% korting. U krijgt onze 4 meest populaire rapporten: Opkomend Talent, Duurzame Groeiers, Turnarounds en Veilige Havens. Plus u krijgt toegang tot de modelportefeuille.

FAQ

Wat krijg ik bij mijn bestelling?

U krijgt onmiddellijk nadat we de betaling ontvangen hebben toegang tot de vier Crème de la Crème Rapporten. U ontvangt een mail met daarin de uitleg hoe u optimaal van deze tips gebruik kan maken. Alle beleggers – jong en oud, ervaren en onervaren, man of vrouw, … – kunnen onmiddellijk aan de slag.

Hoeveel informatie krijg ik?

Iedere maand publiceren onze analisten vier maandrapporten. Maar aangezien er tussentijds ook kansen kunnen ontstaan, publiceren ze hun analyses ook direct op de website. Daarvan krijgt u onmiddellijk een mail. Belangrijk en dringend nieuws kan u lezen in een Alert. Ten slotte is er ook een handig overzicht met alle resultaten die het bedrijf publiceerde.

Hoe lang kan ik deze rapporten raadplegen?

U heeft toegang tot alle gepubliceerde en toekomstige rapporten, analyses en updates zolang de looptijd van uw lidmaatschap loopt.

Waar kan ik deze aandelen kopen?

U kan deze aandelen kopen bij de meeste online brokers. Wij raden zelf het gebruik aan van Easybroker omdat zij het ruimste aanbod hebben.

Verandert er iets voor bestaande abonnees?

Neen, alle oude leden krijgen automatisch een volwaardige Crème de la Crème Combi pakket.

Kan ik vragen stellen?

Ja, u kan onze analisten raadplegen via een mail naar [email protected] We doen altijd ons uiterste best om binnen de 24 uur een passend antwoord te versturen.