2e en laatste kans korting + cadeaus

De goedkoopste aandelen voor het jaar / decennium van value aandelen

dagen
uren
minuten
seconden

Eindejaarsactie Value Jagers: -75% korting + cadeaus

De komende jaren gaan op de aandelenmarkt in het teken staan van value aandelen.

Onze analisten weten dus als geen ander value te vinden.

Wie bijvoorbeeld Value Jagers de laatste 5 jaar gevolgd heeft, stond met een investering van 2.500 euro per aandelentip vandaag op een vermogen van meer dan 500.000 euro!

Om u op weg te zetten naar een succesvolle periode voor value aandelen, kan u dit jaar als eindejaarsactie kiezen uit:

  • 12 maanden: 497,50 euro i.p.v. 799 euro (-75% korting op de totaalprijs van 1.990 euro)
  • 24 maanden: 747,50 euro i.p.v. 999 euro (-75% korting op de totaalprijs van 2.990 euro)

Hiermee komt het voordeligste abonnement van Value Jagers op 4,15 euro per maand per rapport voor 12 maanden en 3,11 euro per maand per rapport voor 24 maanden.

Maar we geven er ook nog eens twee extra bonussen bij:

  • 1 (bij 12m) of 2 (bij 24m) aandelen Porsche*
  • 3 (bij 12m) of 6 (bij 24m) maanden Money Makers Premium**

Het ideale value aandelen pakket boordevol … value.

Eindejaarskorting Value Jagers

FAQs

Wat krijg ik allemaal in de Value Jagers Combi ?

U krijgt onmiddellijk nadat we de betaling ontvangen hebben toegang tot de selectielijsten van de 10 Value Jagers rapporten (Crème de la Crème Combi, Inside Value, Value Trends Combi, U10 SuperStars én Income Value). U ontvangt een mail met daarin de uitleg hoe u optimaal van deze tips gebruik kan maken. U kan onmiddellijk aan de slag.

Hoeveel informatie krijg ik?

Iedere maand publiceren onze analisten een maandrapport. Maar aangezien er tussentijds ook kansen kunnen ontstaan, publiceren ze hun analyses ook direct op de website. Daarvan krijgt u onmiddellijk een mail of een bericht via Telegram.

Ik heb al een abonnement. Wat dan?

Abonnees die al lid zijn van een of verschillende rapporten zien hun bestaande abonnementen verlengd worden met de gekozen looptijd van 12 of 24 maanden. Deze gaan dan in op het moment dat het huidige abonnement vervalt. Het abonnement van nieuwe rapporten gaat onmiddellijk in nadat we de betaling ontvangen hebben.

* Hoe ontvang ik mijn aandelen Porsche

De aandelen Porsche kunnen enkel gedeponeerd worden op een rekening bij EasyBroker. Als u nog geen rekening heeft, kan u er een rekening openen. Na het afsluiten van het abonnement ontvangt u de nodige gegevens en documenten om dit in orde te brengen. Dit zal gebeuren in de loop van de maand januari 2023.

Wanneer de aandelen Porsche Automobile Holdings SE, PAH3, Xetra (Duitsland), niet geleverd kunnen worden door EasyBroker, kan u tot en met 31 januari 2023 verzoeken om een cash equivalent ter waarde van het aantal voorziene aandelen dat overeenstemt met de actievoorwaarden. De waarde van het cash equivalent is gelijk aan de waarde van de aandelen Porsche Automobile Holdings op de laatste handelsdag bij sluiting van de beurs de dag nadat de actie eindigt.

** Hoe ontvang ik gratis maanden Money Makers Premium

Er zal op basis van de gegevens bij Value Jagers een profiel worden aangemaakt bij Money Makers. Het Money Makers Premium abonnement zal dan geactiveerd worden van 1 januari 2023 tot en met 31 maart 2023 (12 maanden) of 30 juni 2023 (24 maanden).

Hoe lang kan ik mijn aandelentips raadplegen?

U heeft toegang tot alle gepubliceerde en toekomstige rapporten, analyses en andere updates zolang de looptijd van uw abonnement loopt.

Waar kan ik deze aandelen kopen?

U kan deze aandelen kopen bij de meeste online brokers. Wij raden zelf het gebruik aan van Easybroker omdat zij het ruimste aanbod hebben.

Kan ik vragen stellen?

Ja, u kan onze analisten raadplegen via een mail naar [email protected] We doen altijd ons uiterste best om binnen de 24 uur een passend antwoord te versturen.