Verdien meer op de beurs met Crème de la Crème

De beurs verslaan in 9 stappen

Regel nummer 1 van Warren Buffett is dat je verliezen moet beperken. Regel nummer 2 van Warren Buffett is dat je regel nummer 1 nooit mag vergeten. Op dit principe is de Crème de la Crème strategie gebaseerd.

Meestal lezen beleggers iets in de krant, of horen ze iets op TV, of van hun buurman. Niet veel later – zonder grondig hun huiswerk te maken – hebben ze zo goed als hun hele fortuin geïnvesteerd in een aandeel waar ze eergisteren nog nooit van gehoord hadden.

Bij Crème de la Crème pakken we het anders aan. Op basis van een unieke, strenge checklist van 9 punten, worden aandelen geselecteerd met een beperkt neerwaarts risico en een exponentieel opwaarts potentieel.

Dit resulteert in een perfecte balans tussen risico en rendement.

Het werkt als volgt …

De 9 screeningscriteria van Crème de la Crème vormen een filter die snel en efficiënt winnaars van verliezers weet te onderscheiden. Hierbij wordt altijd gezocht naar een goede balans tussen de kwaliteit van het bedrijf, het risicoprofiel, en het opwaarts potentieel.

Wanneer aandelen erg goed scoren op onze 9 strenge criteria, dan is de kans groot dat we met een winnaar te maken hebben.

Wanneer aandelen erg slecht scoren op onze 9 criteria (voldoen aan minder dan 6 van de 9 criteria) dan laten we ze links liggen.

Op die manier bekomen we altijd een portefeuille van aandelen die meer eigenschappen hebben van ‘winnende’ aandelen dan van ‘verliezers’. Zo kom je automatisch bij de Crème de la Crème van de beurs terecht.

En dat is eigenlijk succesvol beleggen in een notendopje.

Een formule voor succes

U merkt het al. We blaken van vertrouwen.

Niet omdat we u willen wijsmaken dat we beursgoeroes zijn die de toekomst kunnen voorspellen, maar wel omdat we altijd blijven vasthouden aan onze zeer conservatieve maar doordachte en pragmatische 9-Criteria aanpak.

Het is nu eenmaal zo, dat we bij het selecteren van onze beleggingen focussen op kwaliteit. Niet op kwantiteit.

Met andere woorden: Het filterproces dat we hanteren alvorens we iets als “koopwaardig” bestempelen is vaak dubbel zo streng als dat van een “normale” belegger. Wanneer wij dus iets “koopwaardig” vinden, dan wil dat zeggen dat daar meerdere goede redenen voor zijn en dat ons neerwaarts risico redelijk beperkt is. We geven u liever 1 goede kooptip mee dan 7 middelmatige kooptips.

Hoe hoger de kwaliteit van een belegging, gecombineerd met een zo laag mogelijke instapprijs, hoe groter onze kans op succes. Zo simpel kan het zijn.

De definitie van een Crème de la Crème aandeel

We noemen onze aandelen ‘Crème de la crème aandelen’ omdat de gekozen aandelen steeds een zorgvuldige screening doorlopen alvorens ze aangekocht worden.

Hierdoor beschikken de aangekochte aandelen meestal over meerdere uitstekende eigenschappen die de kans op een succesvol koersverloop aanzienlijk verhogen.

Ze zijn dus ‘the best of the best’ of ‘de crème de la crème’ van het aandelenland op dat moment.

De afgelopen jaren zorgde dat voor een win-ratio van 80%.

Onze Crème de la crème beleggingen kunnen smallcaps, midcaps, largecaps, dividendaandelen, groeiaandelen, obligaties of zelfs ETFs zijn. Voor ons maakt het niet uit.

Zolang ze maar verborgen value bevatten en een bovengemiddeld rendement opbrengen!

Merk ook op dat we ons niet laten tegenhouden door sectoren of landsgrenzen. We kopen, daar waar we denken dat er goede deals te maken zijn. Ongeacht of onze keuze populair of onpopulair is.

Ziehier enkele voorbeelden van onze Crème de la Crème strategie:

8.500 euro winst op 10.000 euro

Op 18 november 2016 analyseerden onze analisten het Italiaanse Cementir, een achtergebleven cementbedrijfje.

Toen onze analisten het aandeel onderwierpen aan een 9-criteria test, werd duidelijk dat het bedrijf erg goed scoorde op de checklist. Het bedrijfje werd familiaal bestuurd, stond spotgoedkoop gewaardeerd, had een mooie balans, en had onder meer enkele aantrekkelijke overnames gedaan. Alle aspecten waren aanwezig om er een succesvolle belegging van te maken.

Er werd een koopadvies gegeven en nog geen jaar later wist het aandeel te verdubbelen.

Onze checklist signaleerde een opportuniteit: 8.500 euro winst op een investering van 10.000 euro

27.500 euro winst op 10.000 euro

In maart 2017 kochten wij Ablynx, ons favoriete biotechbedrijf, aan ~12 euro.

Ablynx was geen typisch value-aandeel, zo’n bedrijf met lage waarderingsratio’s, een stabiel dividend en een bewezen trackrecord. Maar de checklist gaf aan dat Ablynx een biotechbedrijfje was met een diepe onderwaardering op zijn faire waarde.

Eerst volgde een overnamebod van het Deense Novo Nordisk ter waarde van 2,6 miljard euro of 30,50 euro. Daarna kwam er een nieuw overnamebod van het Franse Sanofi ter waarde van 3,9 miljard euro, of 45 euro per aandeel.

De checklist was duidelijk: weinig risico voor heel veel potentieel: 27.500 euro winst op een investering van 10.000 euro.

21.400 euro winst op 10.000 euro

De crisis in Brazilië heeft ons ook geen windeieren gelegd. We kwamen Cosan tegen, een goed gespreide Braziliaanse holding die sterk verweven was met de Braziliaanse economie.

We berekende dat de som van de delen van de holding minstens 9 dollar per aandeel waard was, terwijl het aandeel amper aan 3 dollar noteerde. Onze checklist gaf aan dat het moment gekomen was om te kopen!

Cosan steeg van amper 3 dollar in het begin van 2016, naar meer dan 9 dollar 10 maanden later. Goed voor een winst van meer dan 200%.

Na ons koopadvies ontdekte ook de rest van de wereld hoe goedkoop Cosan was. Abonnees van Crème de la Crème konden 21.400 euro winst bijschrijven op een investering van 10.000 euro.

Zoals je ziet, kunnen we aandelen kopen van overal ter wereld, en alle sectoren zijn voor ons toegankelijk. Uiteraard moeten de aandelen wel makkelijk te vinden zijn bij Belgische en Nederlandse brokers.

Waarom abonneren op Crème de la Crème?

Eerst en vooral, is het als particuliere belegger bijna onbegonnen werk om alle bedrijven die ze interessant vinden zelf te screenen. Beleggers besparen dus heel wat tijd wanneer ze abonnee worden van het Crème de la Crème rapport.

Vervolgens, kunnen beleggers er aan de hand van onze 9 criteria methode van uitgaan dat wanneer wij een tip geven, deze van erg hoge kwaliteit is.

We screenen onze aandelen namelijk zeer grondig en zullen een aandeel enkel aanbevelen wanneer we denken dat er een beperkt neerwaarts risico en een explosief opwaarts potentieel is.

Tot slot, volgen wij aandelen en markten op die andere beleggingsblaadjes niet volgen. Wij gaan veel verder in onze zoektocht naar koopwaardige parels.

Wij durven ‘out of the box’ te denken.

Als je als belegger graag op een consistente manier in winnende bedrijven wil beleggen, dan is het Crème de la Crème rapport gewoon een must-have.

Ik weet genoeg. Hoe word ik lid van dit uniek concept?

Abonnee’s kunnen zich verwarmen aan:

  • Aandelentips gescreend aan de hand van een unieke checklist van 9 strenge criteria
  • 1 uitgebreid rapport per maand, wekelijkse updates, realtime alerts
  • Een 24/7 helpdesk
  • Concrete en gefundeerde aan- en verkooptips
  • Aandelen voor korte en middellange termijn (1 tot 3 jaar)
  • Insights: alle belangrijke analyses worden per aandeel via een extra insight gepubliceerd zodat je alles snel en eenvoudig kan terugvinden op de website

Met Crème de la Crème-aandelen kan je veel geld verdienen aan een bijzonder lage prijs. Onze prijzen zijn voor alle beleggers toegankelijk.

Wij streven naar een perfecte balans tussen risico en rendement.

En vergeet niet: je krijgt niet alleen toegang tot alle huidige kooptips in de selectielijst. Wie abonnee wordt van het Crème de la Crème Rapport, krijgt ook continu nieuwe kooptips.

Crème de la Crème Rapport

Beperkt neerwaarts risico - Exponentieel opwaarts potentieel

Ja, ik wil beleggen in de crème de la crème van de beurs

vanaf
{{oldPrice | localize}} {{currentPrice | localize}}
{{selectedsubscriptionTypes.period_value}} maanden | {{periodPrice | localize}} / maand Activeer jouw winstmachine

Kies een looptijd voor uw abonnement

Wat zijn uw gegevens?

Volgende

Kies betaalmethode

Kies betaalmethode