Double Value Deals: Verdubbel de looptijd van uw lidmaatschap

LAATSTE DAG

dagen
uren
minuten
seconden

Beleggen met het Value Rapport

Het Value Rapport neemt je mee naar dé oudste en beste strategie op de beurs: laag kopen en hoog verkopen.

We werken zo gedisciplineerd mogelijk volgens de principes van Benjamin Graham, de leermeester  Warren Buffett en vele andere succesvolle value beleggers.

Deze strategie zorgde ervoor dat Warren Buffett vandaag een van de rijkste mensen ter wereld is.

Wij kijken naar alle mogelijke beschikbare informatie die nodig is om deep value aandelen te onderscheiden van de rest: balansen, resultatenrekeningen en kasstroomoverzichten. Zo bepalen we de intrinsieke waarde van een bedrijf.

En zijn pas bereid te kopen met een fikse korting op die intrinsieke waarde.

Daarnaast onderzoeken we zaken als management, producten of diensten, groeimogelijkheden op lange termijn, competitieve voordelen, marktpositie, concurrentie en meer.

We serveren goede onderbouwde analyses en interessante kooptips van aandelen waar heel wat waarde achter schuilt, maar die de beurzen even uit het oog verloren zijn.

Ideaal om enorme winsten op te bouwen op lange termijn.

Deep value.

Beleggen zoals beleggen hoort te zijn.

UNIEK onderdeel van het Value Rapport: non-ETF aandelen

Dit vind je nergens anders.

Momenteel tasten we de limieten af van beleggen in ETFs. De ETF-industrie is zo groot geworden, dat het voor problemen kan zorgen.

Het eerste bewijs werd in december 2018 geleverd. De beurzen duikelden op enkele weken tientallen procenten lager. Een correctie versterkt door de verkoopgolf van ETFs.

Daarom geloven wij dat de grootste value vandaag niet in ETFs te vinden is, maar juist daarbuiten.

Bij aandelen die NIET in ETFs zitten.

Cijfers bewijzen het ook.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat aandelen die in weinig of geen ETFs zijn opgenomen de laatste 12 maanden dubbel zo goed presteren als de rest van de markt.

Het Value Rapport biedt hiermee een totaal nieuwe & zeldzame kijk op de aandelenmarkt:  non-ETF aandelen.

Dit zijn aandelen die:

 • nog niet gekocht werden en dus heel veel value bieden
 • niet massaal verkocht worden wanneer de beurzen corrigeren
 • je NU moet kopen

Aandelen die niet in ETFs zitten, worden de heilige graal van de beurs.

Extra: Scheepvaartspecial

We geloven dat de scheepvaartsector op de bodem van de ‘bust’-cyclus zit, waarbij de waardering van vele scheepvaartaandelen uitzonderlijk goedkoop zijn.

Wie belegt in scheepvaartaandelen, moet het nodige geduld hebben. Maar dat geduld kan meer dan beloond worden. De laatste keer dat scheepvaartaandelen zo goedkoop waren als vandaag, waren stijgingen van 500% tot 5.000% niet abnormaal.

Dit is hét moment om in scheepvaartaandelen te beleggen. Maximaal pessimisme creëert de opportuniteit op de ultieme droom van iedere belegger.

Vrachttarieven zitten terug in een stijgende lijn. De resultaten van de beste scheepvaartbedrijven exploderen. IMO2020 zet de markt op zijn kop. Het is alleen nog wachten op de beurskoersen.

De scheepvaartsector is een heel kapitaalintensieve sector. Wanneer de bedrijven dan beslissen om liever eigen aandelen te kopen, weet je wel hoe laat het is. De laatste keer da dit gebeurde op grote schaal – zoals vandaag – was dat het begin van een nieuwe opwaartse cyclus.

Laat je niet om de tuin leiden door spanningen rond de globale economie. er spelen andere krachten die veel groter zijn.

Bonus: E-book ‘Hoe vind je ondergewaardeerde aandelen’

Als iemand jou een briefje van €100 zou geven en je moet daar €60 voor in de plaats betalen, dan zou je dat toch doen, niet?! Dat is hetzelfde principe als beleggen in ondergewaardeerde aandelen.

Het mooie aan de aandelenmarkt is dat beleggers aandelen soms volledig uit het oog kunnen verliezen. Zowel de beurzen als individuele aandelen gaan door periodes van overwaardering en onderwaardering.

Het enige dat je moet doen, is weten waar (en hoe) je moet zoeken.

Value beleggen is eenvoudig, het is allerminst gemakkelijk. Anders zou iedereen het doen. En dan waren er geen ondergewaardeerde aandelen. Je moet dus tijd en moeite investeren. Alleen op die manier kan je bovengemiddelde rendementen behalen.

In deze gids leggen we uit hoe je op ondergewaardeerde aandelen kunt jagen, welke munitie je nodig hebt en wanneer je de trekker moet overhalen.

Het Value Rapport

Als abonnee van het Value Rapport ben je helemaal mee, dankzij:

 • een uitgebreid maandrapport
 • wekelijkse updates met het belangrijkste nieuws
 • realtime alerts
 • deep value aandelen
 • toegang tot alle gepubliceerde en toekomstige aandelentips (zolang je abonnement loopt)
 • dag en nacht helpdesk
 • insights: alle belangrijke analyses per aandeel publiceren we in een apart extra insight, zodat je alles snel en eenvoudig terugvindt op de website
 • Scheepvaartspecial
 • UNIEK: non-ETF aandelen

Verdubbel de waarde van het Value Rapport (*)

12 maanden Value Rapport voor 349 euro wordt 24 maanden Value Rapport voor 349 euro of 14,54 euro per maand in plaats van 29,08 euro per maand.

24 maanden Value Rapport voor 449 euro wordt 48 maanden Value Rapport voor 449 euro of 9,35 euro per maand in plaats van 18,71 euro per maand.

Welke Deep Value aandelen vind je o.a. terug bij het Value Rapport?

Welke non-ETF aandelen vind je o.a. terug bij het Value Rapport?

Welke scheepvaartaandelen vind je o.a. terug bij het Value Rapport?

12 maanden Value Rapport voor 349 euro wordt 24 maanden Value Rapport voor 349 euro of 14,54 euro per maand in plaats van 29,08 euro per maand.

24 maanden Value Rapport voor 449 euro wordt 48 maanden Value Rapport voor 449 euro of 9,35 euro per maand in plaats van 18,71 euro per maand.

 

U ontvangt na de betaling een mail met alle informatie waar en hoe u alles snel kan terugvinden.

Zo kan u snel aan de slag.

Dit aanbod is niet geldig voor een abonnement van 6 maanden.