Crème de la Crème

Opkomend Talent

Binnen het Opkomend Talent Rapport kijken we naar aandelen van bedrijven met nog veel opwaarts potentieel. Bedrijven die inspelen op een snelgroeiende trend, een unieke technologie hebben of de stap zetten van een klein naar een groter bedrijf. In dit rapport ligt de focus op bedrijven die volop in een exponentiële groeifase zitten.

Duurzame Groeiers

Binnen het Duurzame Groeiers Rapport beleggen we in aandelen van bedrijven binnen een industrie of sector, met sterke merknamen, trouwe klantenbasis, goede activa, en voorspelbare inkomsten. Bedrijven die inspelen op seculaire groeitrends. Waardecreatie en rendement via een combinatie van dividenden en koersstijging op langere termijn staan hier centraal.

Turnarounds

Binnen het Turn-Around Rapport kijken we naar ongeliefde aandelen die veel kans maken op een herstel. Hierbij proberen we fundamenteel goede bedrijven met tijdelijke problemen te identificeren en ze op het juiste moment aan onze selectielijst toe te voegen. Cyclische bedrijven, bedrijven met te hoge schulden maar sterke cashflow, bedrijven die zo goedkoop staan dat hun koers vroeg of laat wel moet stijgen.

Veilige Havens

Bij Veilige Havens kijken we naar beleggingen die u een vorm van bescherming kunnen bieden tijdens slechte tijden. Aandelen die “een vaste waarde” zijn voor een goed gespreide beleggingsportefeuille. Hierbij kijken we naar: belangrijke infrastructuur, vastgoed, energie, water, voeding, en goud/zilver posities die uw portefeuille kunnen verstevigen of extra spreiding geven.

Wekelijkse updates

Wekelijkse update van aandelen uit de portefeuille.

Maandelijks rapport

Iedere maand een rapport met waardevolle beleggingsinformatie.

Realtime alerts

Realtime alerts via mail bij acute actie binnen portefeuille.