Value Trends

Tech Value

Beleggers kopen vandaag zo goed als blind de favoriete technologieaandelen, zoals Microsoft, Tesla, Apple, Amazon, … wat hen wel eens zuur kan opbreken. Mede daardoor starten wij met het Tech Value Rapport, juist voor die technologieaandelen die wél goed geprijsd zijn en interessant voor een langetermijnbelegging. Het Tech Value Rapport selecteert bedrijven die zowel relatief goedkoop gewaardeerd zijn als een hoge slaagkans hebben.

Scheepvaart

Scheepvaart is een heel bijzondere sector en een échte value sector. Scheepvaartbedrijven kunnen vaak op heel korte termijn heel veel geld verdienen. En de aandeelhouders ook. We kijken vooral naar scheepvaartsectoren in een secularie trend of waar de vrachttarieven voor of in een supercyclus zitten.

Euro Value

Europese value aandelen waren zelden of nooit zo goedkoop als vandaag. Dit opent een unieke kans voor beleggers. Goedkoop én dicht bij huis. Dit rapport zal zich volledig focussen op de meest interessante, goedkoopste, sterkste Europese aandelen. Mis niets van de comeback van Europese aandelen.

Wekelijkse updates

Wekelijkse update van aandelen uit de portefeuille.

Maandelijks rapport

Iedere maand een rapport met waardevolle beleggingsinformatie.

Realtime alerts

Realtime alerts via mail bij acute actie binnen portefeuille.