Crème de la Crème selectielijsten

Crème de la Crème heeft 4 selectielijsten:

  • Turn-Arounds: bedrijven die het tijdelijk slecht doen, maar veel potentieel hebben om terug te komen (cyclische bedrijven bijvoorbeeld)
  • Opkomend Talent: opkomende bedrijven waar we veel potentieel voor zien (kleine bedrijven met veel potentieel)
  • Duurzame Groeiers: tussen 0 en 20% groei per jaar, met visie op lange termijn (vaak robuuste, grote bedrijven)
  • Veilige Havens (NIEUW!): real assets, inflatiebescherming, stabiele inkomsten, levensnoodzakelijk (bedrijven die een vorm van stabiliteit kunnen bieden)

Aandelen komen in de selectielijst als we ze koopwaardig vinden en verdwijnen uit de selectielijst wanneer we ze niet langer koopwaardig vinden of wanneer we betere kandidaten gevonden hebben. Over deze selectielijsten krijgt u maandelijks een maandrapport en bovendien updates en alerts waar nodig. Aan de hand van deze 4 selectielijsten kunt u een perfecte beleggingsportefeuille samenstellen waarbij veiligheid, stabiliteit, groei en potentieel in balans zijn.

Crème de la Crème modelportefeuille

Wat is de modelportefeuille?

Onze Crème de la Crème modelportefeuille is een voorbeeld van een beleggingsportefeuille, zodat u als belegger inspiratie kunt opdoen.

De modelportefeuille wordt al sinds 2013 gebruikt om te beleggen in aandelen die binnen Crème de la Crème besproken worden.

De modelportefeuille wordt beheerd alsof het een echte portefeuille is. We kunnen geen geld bijstorten of geld afhalen. We kunnen alleen beleggen met bestaande middelen (soms moeten we dus iets verkopen om iets anders te kopen).

Het doel van de modelportefeuille is om winsten te maximaliseren op een verantwoordelijke manier zonder te veel risico. We rekenen zowel op koersstijgingen en dividenden op lange termijn.

Moet ik de modelportefeuille volgen of kies ik zelf aandelen uit de selectielijsten?

Onze modelportefeuille is gewoon een voorbeeld van hoe wij zouden beleggen.

Maar u kunt evengoed andere aandelen kiezen uit onze selectielijsten.

We kunnen nu eenmaal niet alle aandelen kopen die we bespreken, dus dit hangt af van onze voorkeur.

Als u veel interesse hebt in biotech zal u eerder een biotechaandeel kopen dan een retailaandeel. En wij gaan misschien eerder het omgekeerde doen. U snapt het wel: het gaat hier om persoonlijke smaak. Iedere belegger heeft zijn eigen voorkeuren.

Heeft iedereen toegang tot de modelportefeuille?

Neen, enkel leden van de Crème de la Crème COMBI zullen alle content kunnen zien voor de modelportefeuille.

Ga terug naar informatiepagina