Persoonlijk aanbod Value for Life: Grondstoffen (499 euro)

De wereld heeft grondstoffen nodig. Zonder grondstoffen is er geen economie. De sector is door de eeuwen heen altijd heel cyclisch geweest.

Hoge grondstofprijzen trekken veel nieuwe investeringen aan waardoor een overaanbod ontstaat en de grondstofprijzen dalen.

Vervolgens duurt het vele jaren om dit overaanbod weg te werken en gaan grondstoffen door een diep dal.

Echter, de beste remedie tegen lage grondstofprijzen zijn … lage grondstofprijzen.

Na vele jaren van onderinvesteringen ontstaan er tekorten waardoor de prijzen beginnen stijgen en er een nieuwe supercyclus ontstaat.

Een cyclus waar u als belegger enorm veel geld aan kan verdienen.

Vandaag staan we aan het begin van de 8ste cyclus in 227 jaar … een opwaartse cyclus.

We kunnen ons dus opmaken voor een nieuwe opwaartse cyclus die jaren en zelfs decennia kan duren.

Om het meeste geld te verdienen … bent u er best van in het begin bij.

U krijgt ook levenslange toegang tot onze research: Value for Life!

Het is immers een vereiste om ALTIJD op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Concreet: u betaalt één keer uw activatie en u blijft LEVENSLANG genieten van:

  • Updates
  • Analyses
  • Nieuwe tips!

Er zijn GEEN EXTRA kosten aan verbonden.

Uw persoonlijke aanbod van ons voor u is … 499 euro.

Dat is een levenslange korting van 300 euro of 37,5%!

Value for Life: Grondstoffen

Levenslang tips en updates van de meest explosieve aandelen in een grondstoffen supercyclus ... junior miners (in goud, zilver, koper, lithium, nikkel, ...)

Exclusief

Value for Life: Grondstoffen

€ 799
€ 499,00
Activeer
Hoe lang is levenslang?

Levenslang is ook echt … levenslang. Zolang u over uw login-gegevens beschikt, kan u altijd onze updates raadplegen.

Hoeveel en welke aandelen staan er nu in de selectielijst? En welke grondstoffen?

Momenteel staan er 15 junior miners in de selectielijst met als grondstoffenfocus: goud, zilver, koper, tin, nikkel, lithium, lood, zink, …

Wat zijn junior miners?

Junior miners zijn kleine mijnbouwbedrijven die in hoofdzaak naar grondstoffen zoeken door middel van boringen of nog maar net aan hun productiecyclus begonnen zijn. Deze hebben een (veel) hoger risicogehalte, maar ook een (veel) hoger potentieel rendement die kan oplopen tot duizenden procenten.

Wat zijn de risico's?

Beleggen junior miners heeft uiteraard een bovengemiddeld risico. Goede (boor)resultaten vandaag kunnen gevolgd worden door slechte (boor)resultaten morgen. Daarom ook dat u levenslange toegang krijgt tot onze research. Het is immers een vereiste om ALTIJD op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Het hoger dan gemiddeld risico betekent ook dat deze aandelen best maximaal 5 à 10% van uw totale portefeuille uitmaken.

Waar kan ik deze aandelen kopen?

Niet alle banken of brokers zullen deze aandelen aanbieden. Indien dat niet het geval is, kan u altijd uw bank of broker contacteren met de vraag het desbetreffende aandeel toe te voegen aan hun aanbod. Wij raden zelf het gebruik aan van EasyBroker omdat zij het ruimste aanbod hebben.

Kan ik vragen stellen?

Ja, u kan onze analisten raadplegen via een mail naar info@valuejagers.com. We doen altijd ons uiterste best om binnen de 24 uur een passend antwoord te versturen.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Als lid van Value for Life: Grondstoffen komt u automatisch in onze mailinglijst terecht. Bij iedere update of nieuwe tip sturen wij een mail om u op de hoogte te brengen. Zorg er dus goed voor dat ons e-mailadres info@valuejagers.com in uw contacten of op uw witte lijst met e-mailadressen staat zodat ze niet verloren gaan in uw spam of ongewenste mail. We hebben naast mail ook een Telegram kanaal waar we u op de hoogte houden.