Rapporten

Kannibalen

Kannibalen zijn bedrijven die op de juiste manier massaal eigen aandelen inkopen. Wanneer bedrijven eigen aandelen inkopen aan een te hoge waardering, vernietigen ze aandeelhouderswaarde. Maar wanneer het bedrijf niet meer dan de intrinsieke waarde betaalt, kan er gigantisch veel aandeelhouderswaarde worden gecreëerd.

Tech Value

Beleggers kopen vandaag zo goed als blind de favoriete technologieaandelen, zoals Microsoft, Tesla, Apple, Amazon, … wat hen wel eens zuur kan opbreken. Mede daardoor starten wij met het Tech Value Rapport, juist voor die technologieaandelen die wél goed geprijsd zijn en interessant voor een langetermijnbelegging. Het Tech Value Rapport selecteert bedrijven die zowel relatief goedkoop gewaardeerd zijn als een hoge slaagkans hebben.

Scheepvaart

Scheepvaart is een heel bijzondere sector en een échte value sector. Scheepvaartbedrijven kunnen vaak op heel korte termijn heel veel geld verdienen. En de aandeelhouders ook. We kijken vooral naar scheepvaartsectoren in een secularie trend of waar de vrachttarieven voor of in een supercyclus zitten.

Euro Value

Europese value aandelen waren zelden of nooit zo goedkoop als vandaag. Dit opent een unieke kans voor beleggers. Goedkoop én dicht bij huis. Dit rapport zal zich volledig focussen op de meest interessante, goedkoopste, sterkste Europese aandelen. Mis niets van de comeback van Europese aandelen.

Turnarounds

Binnen het Turn-Around Rapport kijken we naar ongeliefde aandelen die veel kans maken op een herstel. Hierbij proberen we fundamenteel goede bedrijven met tijdelijke problemen te identificeren en ze op het juiste moment aan onze selectielijst toe te voegen. Cyclische bedrijven, bedrijven met te hoge schulden maar sterke cashflow, bedrijven die zo goedkoop staan dat hun koers vroeg of laat wel moet stijgen.

Veilige Havens

Bij Veilige Havens kijken we naar beleggingen die u een vorm van bescherming kunnen bieden tijdens slechte tijden. Aandelen die “een vaste waarde” zijn voor een goed gespreide beleggingsportefeuille. Hierbij kijken we naar: belangrijke infrastructuur, vastgoed, energie, water, voeding, en goud/zilver posities die uw portefeuille kunnen verstevigen of extra spreiding geven.

Value onder 10

Aandelen als Apple, Microsoft, Disney, Unilever, … begonnen hun beurscarrière allemaal onder 10 dollar/euro. Vandaag zijn het enkele van de grootste bedrijven ter wereld. Bij U10 SuperStars gaan we op zoek naar nieuwe beursparels die je vandaag kan kopen voor minder dan 10 dollar of euro. Want ook kleine aandelen kunnen groot worden.

Dividend Value

Bij Dividend Value wordt gezocht naar een ideale mix tussen value en inkomsten. Onze analisten selecteren de beste beursparels tegen de laagste beurskoers, met het hoogste dividend. De bedoeling is om op termijn een dubbele winst te boeken. Enerzijds willen we dividenden ontvangen. Anderzijds willen we de beurskoers op termijn ook zien stijgen. Door het dividend word jij letterlijk betaald om geduldig te wachten.

Inside Value

Via Inside Value maak je kennis met een van de meest onderbelichte strategieën op de aandelenmarkt maar de meest lucratieve rendementen. Dit is een aanpak die je nergens anders vindt. Bij Inside Value zit je aan tafel bij de beste beleggers ter wereld. Met een speciaal ontwikkeld model, kijken we iedere dag opnieuw naar de posities die door superinvesteerders worden ingenomen. Zo creëren we een portefeuille die volledig bestaat uit de picks van de beste beleggers ter wereld.