Rapporten

U10 SuperStars

Aandelen als Apple, Microsoft, Disney, Unilever, … begonnen hun beurscarrière allemaal onder 10 dollar/euro. Vandaag zijn het enkele van de grootste bedrijven ter wereld. Bij U10 SuperStars gaan we op zoek naar nieuwe beursparels die je vandaag kan kopen voor minder dan 10 dollar of euro. Want ook kleine aandelen kunnen groot worden.

Income Value Rapport

Bij het Income Value Rapport wordt gezocht naar een ideale mix tussen value en inkomsten. Onze analisten selecteren de beste beursparels tegen de laagste beurskoers, met het hoogste dividend. De bedoeling is om op termijn een dubbele winst te boeken. Enerzijds willen we dividenden ontvangen. Anderzijds willen we de beurskoers op termijn ook zien stijgen. Door het dividend word jij letterlijk betaald om geduldig te wachten.

Value Rapport

Het Value Rapport neemt je mee naar dé oudste en beste strategie op de beurs: laag kopen en hoog verkopen. We werken zo gedisciplineerd mogelijk volgens de principes van Benjamin Graham, de leermeester van Warren Buffett en vele andere succesvolle value beleggers. Maar het Value Rapport heeft ook iets uniek: Beleggen in aandelen die niet in een ETF zitten. Aandelen die niet in ETFs zitten zijn de verborgen schatten van de beurs.

Crème de la Crème

Het Crème de la Crème Rapport staat geheel in het teken van kwaliteit aan de juiste prijs. Ieder aandeel in de portefeuille wordt uitgebreid gescreend aan de hand van meerdere criteria. Daarnaast wordt per aandeel gekeken naar het opwaarts potentieel. Alleen als hierdoor een combinatie ontstaat van deep value met een explosief opwaarts rendement, worden de aandelen ingenomen. Zo krijgt u een portefeuille, vol met de Crème de la crème van de beurs!

Inside Value

Via Inside Value maak je kennis met een van meest onderbelichte strategieën op de aandelenmarkt maar de meest lucratieve rendementen. Dit is een aanpak die je nergens anders vindt. Bij Inside Value zit je aan tafel bij de beste beleggers ter wereld. Met een speciaal ontwikkeld model, kijken we iedere dag opnieuw naar de posities die door superinvesteerders worden ingenomen. Zo creëren we een portefeuille die volledig bestaat uit de picks van de beste beleggers ter wereld.