Over ons

Wij voorspellen immers dat het decennium van de jaren ’20 in het teken zal staan van Value Jagers.

Kijk maar eens in uw encyclopedie en zoek eens naar de betekenis van het woord ‘seculair’.

Of we maken het u eenvoudig en geven u zelf de vertaling.

Seculair = bijv.naamw. Verbuigingen:

 • honderdjarig
 • in een grote tijdruimte plaatsvindend (‘eeuwenoud’)
 • wereldlijk
 • altijd in dezelfde richting toenemend

Op de aandelenmarkt spreekt men ook van seculaire trends.

Dit zijn trends (dezelfde richting toenemend) die zich manifesteren over een langere periode (in een grote tijdruimte).

Maar dan wel geen honderd jaar… echter wel vaak zo’n 10 à 20 jaar.

Een van de bekendste en meest besproken seculaire bewegingen is de voorkeur van beleggers tussen value en groei.

Dat is duidelijk te zien op deze grafiek.

Boven de zwarte lijn zijn de periodes dat value in een seculaire trend zat ten opzichte van groei (jaren ’80 en ’00). Onder de zwarte lijn is voorkeur van groei ten opzichte van value (jaren ’90 en ’10).

En zoals u kan zien, zijn we nu richting een nieuw tijdperk voor value aandelen aan het evolueren.

Een seculair tijdperk waarin value aandelen het 10 à 20 jaar béter gaan doen op de aandelenmarkt.

Value is ‘The Place to Be’.

En dat zeggen we niet alleen vandaag, we zeggen dat al járen. Dit kon u bijvoorbeeld 2 jaar geleden in onze nieuwsbrieven lezen.

18 oktober 2020: “Historische uitbraak value aandelen is nabij”

25 oktober 2020: “Value aandelen leiden de dans op de beurs”

15 november 2020: “Dit hebben we niet meer gezien sinds … 2001”

22 november 2020: “We hebben het nog zo gezegd”

Kortom … we hebben nog zo gezegd … en dat al 2 jaar ondertussen.

Een seculaire periode van value aandelen.

De resultaten van onze rapporten liegen er dan ook niet om.

Wie bijvoorbeeld Value Jagers de laatste 5 jaar gevolgd heeft, stond met een investering van 2.500 euro per aandelentip vandaag op een vermogen van meer dan 500.000 euro!

Dat is inclusief de verlieslatende tips én het moeilijke beursjaar 2022.

 • Een gemiddelde win-ratio van +/- 75%
 • Dubbel zo veel winst als verlies

Onze analisten weten dus als geen ander value te vinden.

Maak kennis met ons team:

Ronald Hendrickx 

Ronald Hendrickx werkt al meer dan een decennium voor de financiële media en heeft voor verschillende media outlets beursanalyses gemaakt. Hij draait al lang mee achter de schermen en heeft met Value Jagers de grote stap vooruit gezet.

Zijn expertise vertaalt zich direct in heldere en hapklare analyses, geschreven op het lijf van iedere belegger. Hij voelt als geen ander aan waar de klepel hangt zonder overhypte, populaire trends na te jagen.

Zijn scherpe analyses zijn al jaren geliefd bij beleggers en nu exclusief te lezen op Value Jagers.

Christophe Verrijdt

Christophe werd al van jongs af aan gepassioneerd door de beurs dankzij zijn ouders. Hij ontwikkelde een voorliefde voor value aandelen dankzij de behouden aanpak die hij met de paplepel heeft meegekregen. Het heeft hem geen windeieren gelegd.

Hij verslond tal van boeken over beleggen, gaat naar aandeelhoudersvergaderingen en is mede-oprichter van beleggingsclub VVM waar hij maandelijks een toelichting geeft over de beurs.

Bij Value Jagers vond hij zijn grootste uitdaging waar hij ten volle zijn passie kan ontwikkelen als een echte value jager.

Tristan De Blick

Jong, opkomend talent met een neus voor Europese aandelen. Tristan werd op korte tijd een bekend gezicht op het populaire Amerikaanse beleggersforum Seeking Alpha. Hij blinkt er uit met gedetailleerd analyses in ondergewaardeerde aandelen.

Sinds Tristan op zijn 18e de stap naar de beurs zette, spoort hij zo veel mogelijk aan hetzelfde te doen. Zo heeft hij een TedX uiteenzetting over “de link tussen gamen en beleggen” gegeven en schrijft een blog over wetenschap en/in economie.

Tristan is doctoraatsstudent financiën aan de Universiteit Antwerpen. Zijn fundamentele analyses berusten dan ook op de nieuwste wetenschappelijke inzichten gaande van insider trading en familiaal aandeelhouderschap, over de optimale kapitaalstructuur, tot waarderingsratio’s met voorspellende kracht en het voorspellen van trends.

Dit combineert hij met een dosis gezond verstand én communicatie met het management van interessante bedrijven, om aandelen te identificeren met stevige groeivooruitzichten aan goedkope prijzen.

Joeri Diekerhof

Joeri heeft een carrière in het bankwezen achter de rug. Zijn advies kwalificaties houdt hij echter geldig, waaronder de titels Adviseur Vermogen en Adviseur Hypothecair Krediet. Hierdoor is Joeri altijd op de hoogte van wat er speelt in de Nederlandse financiële en fiscale wereld.

Hij heeft jaren ervaring met het beoordelen van jaarcijfers en inschatten van risico’s. Dit past hij nu toe bij het zoeken naar veilige aandelen. Hij heeft een voorkeur voor Amerikaanse bedrijven die het dividend ieder jaar verhogen. Voor Value Jagers schrijft Joeri regelmatig blogs maar ook analyses over dividendaandelen.

Over Value Jagers

Value Jagers is een beleggersplatform met een unieke focus op de traditionele principes van het waardebeleggen.

In het Amerikaans noemt men waardebeleggen ‘value investing’. Vandaar onze naam: Value Jagers. Wij jagen op de beste value-aandelen van het moment.

Zo goed als alle succesvolle beleggers ter wereld zijn groot geworden dankzij de eenvoudige principes van het waardebeleggen: Peter Lynch, Warren Buffett, Charlie Munger, Benjamin Graham, Seth Klarman, etc. Al deze beleggers zijn multimiljonair en multimiljardair geworden dankzij waardebeleggen.

Vaak, als je rijk wilt worden, moet je een ondernemer zijn, of moet je iets uitvinden.

Waardebeleggers zoals Warren Buffett (staat al jaren in de top 5 rijkste mensen ter wereld) hebben bewezen dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn.

Iedereen kan rijk worden, indien men maar belegt in de juiste aandelen.

Voor ons is duidelijk geworden dat beleggers niet op zoek moeten gaan naar nieuwe en riskante beleggingsstrategieën om mooie winsten te boeken, men moet gewoon toepassen wat al honderden jaren werkt.

Wie aandelen koopt van een bedrijf voor 80 eurocent, terwijl het bedrijf eigenlijk 1 euro waard is, die zal op lange termijn winst boeken.

Of is 20% rendement per jaar niet voldoende? Dit was namelijk het rendement van Berkshire Hathaway vanaf het moment dat Warren Buffett het roer overnam.

Het enige wat je nodig hebt om een succesvolle waardebelegger te zijn, is gezond verstand en een goede portie geduld. Indien jij deze twee eigenschappen hebt, kan je beginnen met waardebeleggen.

Op onze website zijn 13 rapporten terug te vinden:

 • Income Value: Een rapport met een focus op het verdienen van mooie dividenden die jaar na jaar groeien.
 • Value Trends (3): Een rapport voor pur sang waardebeleggers.
 • Crème de la crème Combi (4) Een rapport met een focus op ondergewaardeerde aandelen die getoetst worden aan meerdere criteria.
 • Inside Value: Een rapport met een focus op aandelen die miljardairs en professionele geldbeheerders kopen/verkopen. Er wordt ook gekeken naar insider-aankopen/verkopen.
 • U10 SuperStars: kleine aandelen, grote rendementen. Aandelen onder 10 euro of dollar waar niemand naar kijkt, die niemand kent, maar wel kwaliteit aan de laagste prijs.
 • Value for Life – Crypto: Levenslang beleggen in crypto aandelen
 • Value for Life – Grondstoffen: Levenslang beleggen in junior miners
 • Value for Life – MOATs: Levenslang beleggen in kleine(re) aandelen met een sterk competitief voordeel

Deze vijf rapporten, elk met hun eigen insteek, werken steeds volgens de principes van het waardebeleggen. Ben jij een Value Jager?

Lees meer over onze rapporten hier.

Wil je ons contacteren? Mail dan: [email protected]