Over ons

Bij Value Jagers willen we het voor iedere belegger mogelijk maken om te investeren in hapklare beleggingsideeën met daarbij een focus op  ondergewaardeerde value-aandelen.

Om dit te verwezenlijken hebben we 4 unieke rapporten samengesteld waarbij gewerkt wordt volgens 4 specifieke werkwijzen. De rode draad bij onze vier rapporten is de focus op het waardebeleggen.

Dankzij onze focus op waardebeleggen, bovengemiddelde rendementen, risicobeheersing, toegankelijkheid, en het gebruik van op voorhand bepaalde strategieën, selecteren onze analisten iedere dag opnieuw de beste kooptips voor onze abonnees.

Maak kennis met onze oprichters:

Dieter Plas 

Dieter Plas werd op 14-jarige leeftijd gebeten door beursmicroben. Niet veel later richtte hij zijn eerste financiële blog op en schreef hij enthousiast analyses voor Seeking-Alpha. Zijn artikels werden in totaal honderdduizenden keren gelezen. Later breidde Dieter zijn activiteiten professioneel uit en startte hij Beursadvies, een beleggingswebsite voor valuebeleggers. Via Beursadvies werd Dieter bekend voor zijn Crème de la crème strategie waarbij hij altijd een checklist van 9 criteria gebruikte om aandelen te analyseren. Deze checklist-methode bracht zulke mooie resultaten met zich mee dat Beursadvies al snel honderden tevreden abonnees kende. Met zijn 10 jaar ervaring op de beurs, en zijn specialisatie in het herkennen van aandelen die fundamenteel ondergewaardeerd zijn, schrijft Dieter nu voor Value Jagers over de meest aantrekkelijke aandelen van het huidige beleggingslandschap. Dieter is eveneens gastspreker voor het Belgische zakenkanaal Kanaal Z.

Ronald Hendrickx 

Ronald Hendrickx werkt al een decennium voor de financiële media en heeft voor verschillende media outlets beursanalyses gemaakt. Zijn expertise vertaalt zich direct in heldere en hapklare analyses, gericht op inkomensgerichte activa met een diepe value achtergrond. Zijn scherpe analyses zijn al jaren geliefd bij beleggers en nu exclusief te lezen op Value Jagers.

Over Value Jagers

Value Jagers is een beleggersplatform met een unieke focus op de traditionele principes van het waardebeleggen.

In het Amerikaans noemt men waardebeleggen ‘value investing’. Vandaar onze naam: Value Jagers. Wij jagen op de beste value-aandelen van het moment.

Zo goed als alle succesvolle beleggers ter wereld zijn groot geworden dankzij de eenvoudige principes van het waardebeleggen: Peter Lynch, Warren Buffett, Charlie Munger, Benjamin Graham, Seth Klarman, etc. Al deze beleggers zijn multimiljonair en multimiljardair geworden dankzij waardebeleggen.

Vaak, als je rijk wilt worden, moet je een ondernemer zijn, of moet je iets uitvinden.

Waardebeleggers zoals Warren Buffett (staat al jaren in de top 5 rijkste mensen ter wereld) hebben bewezen dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn.

Iedereen kan rijk worden, indien men maar belegt in de juiste aandelen.

Voor ons is duidelijk geworden dat beleggers niet op zoek moeten gaan naar nieuwe en riskante beleggingsstrategieën om mooie winsten te boeken, men moet gewoon toepassen wat al honderden jaren werkt.

Wie aandelen koopt van een bedrijf voor 80 eurocent, terwijl het bedrijf eigenlijk 1 euro waard is, die zal op lange termijn winst boeken.

Of is 20% rendement per jaar niet voldoende? Dit was namelijk het rendement van Berkshire Hathaway vanaf het moment dat Warren Buffett het roer overnam.

Het enige wat je nodig hebt om een succesvolle waardebelegger te zijn, is gezond verstand en een goede portie geduld. Indien jij deze twee eigenschappen hebt, kan je beginnen met waardebeleggen.

Op onze website zijn vier rapporten terug te vinden:

  • Income Value: Een rapport met een focus op het verdienen van mooie dividenden die jaar na jaar groeien.
  • Value Rapport: Een rapport voor pur sang waardebeleggers.
  • Crème de la crème Rapport: Een rapport met een focus op ondergewaardeerde aandelen die getoetst worden aan meerdere criteria.
  • Inside Value: Een rapport met een focus op aandelen die miljardairs en professionele geldbeheerders kopen/verkopen. Er wordt ook gekeken naar insider-aankopen/verkopen.

Deze vier rapporten, elk met hun eigen insteek, werken steeds volgens de principes van het waardebeleggen. Ben jij een Value Jager?

Lees meer over onze rapporten hier.

Wil je ons contacteren? Mail dan: [email protected]