Over ons

Bij Value Jagers willen we het voor iedere belegger mogelijk maken om te investeren in hapklare beleggingsideeën met daarbij een focus op  ondergewaardeerde value-aandelen.

Om dit te verwezenlijken hebben we 5 unieke rapporten samengesteld waarbij gewerkt wordt volgens specifieke werkwijzen. De rode draad bij onze  rapporten is de focus op het waardebeleggen.

Dankzij onze focus op waardebeleggen, bovengemiddelde rendementen, risicobeheersing, toegankelijkheid, en het gebruik van op voorhand bepaalde strategieën, selecteren onze analisten iedere dag opnieuw de beste kooptips voor onze leden.

Beleggen in waarde-aandelen heeft het grote voordeel dat u niet afhankelijk bent van de grillen van de beurs. Ondergewaardeerd aandeel is een ondergewaardeerd aandeel.

Maak kennis met ons team:

Ronald Hendrickx 

Ronald Hendrickx werkt al meer dan een decennium voor de financiële media en heeft voor verschillende media outlets beursanalyses gemaakt. Hij draait al lang mee achter de schermen en heeft met Value Jagers de grote stap vooruit gezet.

Zijn expertise vertaalt zich direct in heldere en hapklare analyses, geschreven op het lijf van iedere belegger. Hij voelt als geen ander aan waar de klepel hangt zonder overhypte, populaire trends na te jagen.

Zijn scherpe analyses zijn al jaren geliefd bij beleggers en nu exclusief te lezen op Value Jagers.

Christophe Verrijdt

Christophe werd al van jongs af aan gepassioneerd door de beurs dankzij zijn ouders. Hij ontwikkelde een voorliefde voor value aandelen dankzij de behouden aanpak die hij met de paplepel heeft meegekregen. Het heeft hem geen windeieren gelegd.

Hij verslond tal van boeken over beleggen, gaat naar aandeelhoudersvergaderingen en is mede-oprichter van beleggingsclub VVM waar hij maandelijks een toelichting geeft over de beurs.

Bij Value Jagers vond hij zijn grootste uitdaging waar hij ten volle zijn passie kan ontwikkelen als een echte value jager.

Tristan De Blick

Jong, opkomend talent met een neus voor Europese aandelen. Tristan werd op korte tijd een bekend gezicht op het populaire Amerikaanse beleggersforum Seeking Alpha. Hij blinkt er uit met gedetailleerd analyses in ondergewaardeerde aandelen.

Sinds Tristan op zijn 18e de stap naar de beurs zette, spoort hij zo veel mogelijk aan hetzelfde te doen. Zo heeft hij een TedX uiteenzetting over “de link tussen gamen en beleggen” gegeven en schrijft een blog over wetenschap en/in economie.

Tristan is doctoraatsstudent financiën aan de Universiteit Antwerpen. Zijn fundamentele analyses berusten dan ook op de nieuwste wetenschappelijke inzichten gaande van insider trading en familiaal aandeelhouderschap, over de optimale kapitaalstructuur, tot waarderingsratio’s met voorspellende kracht en het voorspellen van trends.

Dit combineert hij met een dosis gezond verstand én communicatie met het management van interessante bedrijven, om aandelen te identificeren met stevige groeivooruitzichten aan goedkope prijzen.

Joeri Diekerhof

Joeri heeft een carrière in het bankwezen achter de rug. Zijn advies kwalificaties houdt hij echter geldig, waaronder de titels Adviseur Vermogen en Adviseur Hypothecair Krediet. Hierdoor is Joeri altijd op de hoogte van wat er speelt in de Nederlandse financiële en fiscale wereld.

Hij heeft jaren ervaring met het beoordelen van jaarcijfers en inschatten van risico’s. Dit past hij nu toe bij het zoeken naar veilige aandelen. Hij heeft een voorkeur voor Amerikaanse bedrijven die het dividend ieder jaar verhogen. Voor Value Jagers schrijft Joeri regelmatig blogs maar ook analyses over dividendaandelen.

Sam De Laender

Sam werkte jarenlang voor een klein Amerikaans audit-bedrijf waarvoor hij heel Europa door reisde. Als auditeur kom je heel veel te weten over de interne werking van bedrijven. Dus ook welke bedrijven een sterk competitief voordeel hebben of opbouwen. Die expertise zette hij om naar de beurswereld.

Sam ontwaarde 9 klasse van competitieve voordelen die bedrijven een duurzaam, seculair competitief voordeel geven waardoor ze veel sterker en langer kunnen groeien dan concurrerende bedrijven. Wat op lange termijn steeds voor een outperformance van de beurskoers zorgt.

Over Value Jagers

Value Jagers is een beleggersplatform met een unieke focus op de traditionele principes van het waardebeleggen.

In het Amerikaans noemt men waardebeleggen ‘value investing’. Vandaar onze naam: Value Jagers. Wij jagen op de beste value-aandelen van het moment.

Zo goed als alle succesvolle beleggers ter wereld zijn groot geworden dankzij de eenvoudige principes van het waardebeleggen: Peter Lynch, Warren Buffett, Charlie Munger, Benjamin Graham, Seth Klarman, etc. Al deze beleggers zijn multimiljonair en multimiljardair geworden dankzij waardebeleggen.

Vaak, als je rijk wilt worden, moet je een ondernemer zijn, of moet je iets uitvinden.

Waardebeleggers zoals Warren Buffett (staat al jaren in de top 5 rijkste mensen ter wereld) hebben bewezen dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn.

Iedereen kan rijk worden, indien men maar belegt in de juiste aandelen.

Voor ons is duidelijk geworden dat beleggers niet op zoek moeten gaan naar nieuwe en riskante beleggingsstrategieën om mooie winsten te boeken, men moet gewoon toepassen wat al honderden jaren werkt.

Wie aandelen koopt van een bedrijf voor 80 eurocent, terwijl het bedrijf eigenlijk 1 euro waard is, die zal op lange termijn winst boeken.

Of is 20% rendement per jaar niet voldoende? Dit was namelijk het rendement van Berkshire Hathaway vanaf het moment dat Warren Buffett het roer overnam.

Het enige wat je nodig hebt om een succesvolle waardebelegger te zijn, is gezond verstand en een goede portie geduld. Indien jij deze twee eigenschappen hebt, kan je beginnen met waardebeleggen.

Op onze website zijn 13 rapporten terug te vinden:

  • Income Value: Een rapport met een focus op het verdienen van mooie dividenden die jaar na jaar groeien.
  • Value Trends (3): Een rapport voor pur sang waardebeleggers.
  • Crème de la crème Combi (4) Een rapport met een focus op ondergewaardeerde aandelen die getoetst worden aan meerdere criteria.
  • Inside Value: Een rapport met een focus op aandelen die miljardairs en professionele geldbeheerders kopen/verkopen. Er wordt ook gekeken naar insider-aankopen/verkopen.
  • U10 SuperStars: kleine aandelen, grote rendementen. Aandelen onder 10 euro of dollar waar niemand naar kijkt, die niemand kent, maar wel kwaliteit aan de laagste prijs.
  • Value for Life – Crypto: Levenslang beleggen in crypto aandelen
  • Value for Life – Grondstoffen: Levenslang beleggen in junior miners
  • Value for Life – MOATs: Levenslang beleggen in kleine(re) aandelen met een sterk competitief voordeel

Deze vijf rapporten, elk met hun eigen insteek, werken steeds volgens de principes van het waardebeleggen. Ben jij een Value Jager?

Lees meer over onze rapporten hier.

Wil je ons contacteren? Mail dan: [email protected]