Value for Life: Crypto (599 euro)

Beste value jager,

Als klant van Value Jagers hebben wij het genoegen om u een mooi aanbod te geven voor Value for Life: Crypto.

Crypto is veel meer dan Bitcoin, zelfs veel meer dan cryptomunten.

Daarom lanceren wij een gloednieuw rapport: Value for Life – Crypto

Een rapport dat zich volledig focust op de toekomst van crypto, maar dan door middel van aandelen.

Dus geen cryptomunten … geen gedoe met cryptobrokers … maar aandelen met 100% blootstelling tot deze sector die u gewoon kan kopen bij uw bank of aandelenbroker.

Een (tot zover wij weten) uniek rapport in de wereld.

Geniet nu EXCLUSIEF van -20% korting …

Value for Life: Crypto

Levenslang beleggen in crypto aandelen

Value for Life: Crypto

€ 799
€ 599,00
Activeer
Hoe lang is levenslang?

Levenslang is ook echt … levenslang. Zolang u over uw login-gegevens beschikt, kan u altijd onze updates raadplegen.

Wat zijn de risico's?

Beleggen Crypto Aandelen heeft uiteraard een bovengemiddeld risico. De sector staat nog in zijn kinderschoenen en ontwikkelt zich razendsnel. Een winnaar van vandaag kan de verliezer van morgen zijn. Daarom ook dat u levenslange toegang krijgt tot onze research. Het is immers een vereiste om ALTIJD op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Het hoger dan gemiddeld risico betekent ook dat deze aandelen best maximaal 5 à 10% van uw totale portefeuille uitmaken.

Waar kan ik deze aandelen kopen?

Niet alle banken of brokers zullen deze aandelen aanbieden. Indien dat niet het geval is, kan u altijd uw bank of broker contacteren met de vraag het desbetreffende aandeel toe te voegen aan hun aanbod. Wij raden zelf het gebruik aan van EasyBroker omdat zij het ruimste aanbod hebben.

Kan ik vragen stellen?

Ja, u kan onze analisten raadplegen via een mail naar info@valuejagers.com. We doen altijd ons uiterste best om binnen de 24 uur een passend antwoord te versturen.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Als lid van Value for Life: Crypto komt u automatisch in onze mailinglijst terecht. Bij iedere update of nieuwe tip sturen wij een mail om u op de hoogte te brengen. Zorg er dus goed voor dat ons e-mailadres info@valuejagers.com in uw contacten of op uw witte lijst met e-mailadressen staat zodat ze niet verloren gaan in uw spam of ongewenste mail. We hebben naast mail ook een Telegram kanaal waar we u op de hoogte houden.