Value Jagers Combi: de goedkoopste aandelen in één pakket

Crème de la Crème Rapport

Op basis van een unieke, strenge checklist van 9 punten, worden aandelen geselecteerd met een beperkt neerwaarts risico en een exponentieel opwaarts potentieel. Dit resulteert in een perfecte balans tussen risico en rendement.

Inside Value

Bij Inside Value zit u aan tafel bij de beste beleggers ter wereld. Inside Value screent welke aandelen gekocht worden door miljardairs, hedgefundmanagers, CEO’s en andere insiders. Na een grondige eerste screening gaat het analistenteam verder aan de slag voor een tweede screening van de meest interessante aandelen.

Income Value Rapport

Bij het Income Value Rapport wordt gezocht naar een ideale mix tussen value en inkomsten. Onze analisten selecteren de beste beursparels tegen de beste prijs, met het beste (hoogste) dividend. De bedoeling is om op termijn een dubbele winst te boeken, enerzijds willen we dikke dividenden ontvangen, en anderzijds willen we de beurskoers op termijn ook zien stijgen.

Value Rapport

Het Value Rapport neemt je mee naar dé oudste en beste strategie op de beurs: laag kopen en hoog verkopen. Ze vinden value op plaatsen waar de meeste beleggers nog nooit van gehoord hebben. Goede onderbouwde analyses en interessante kooptips van aandelen waar heel wat waarde achter schuilt, maar die de beurzen even uit het oog verloren zijn.

U10 SuperStars

Aandelen onder 10 (dollar/euro). Het zijn aandelen die vaak genegeerd worden door de meeste beleggers. De markt kijkt naar deze aandelen als het kerkhof van de beurs. Maar wij weten beter. Na maanden van onderzoek, testen en backtesten zijn we tot de conclusie gekomen dat aandelen onder 10 enorme voordelen hebben. Dit is geen kerkhof, maar een paradijs.

  • 10 uitgebreide rapporten per maand
  • updates met het belangrijkste nieuws
  • realtime alerts
  • alle belangrijke analyses per aandeel publiceren we apart, zodat u alles snel en eenvoudig terugvindt op de website
  • toegang tot alle gepubliceerde en toekomstige aandelentips (zolang uw abonnement loopt)
  • aandelentips voor korte, middellange en lange termijn (1 tot 10 jaar)

Value Jagers Combi

U10 SuperStars, Inside Value, Turn-Arounds, Veilige Havens, Duurzame Groeiers, Opkomend Talent, Income Value, Tech Value, Euro Value, Scheepvaart

Goedkoopste formule

Value Jagers Combi

6 maanden | €99,83 /maand
€ 1251
€ 599
Activeer
Goedkoopste formule

Value Jagers Combi

12 maanden | €66,58 /maand
€ 1791
€ 799
Activeer
Goedkoopste formule

Value Jagers Combi

24 maanden | €41,63 /maand
€ 2691
€ 999
Activeer
Goedkoopste formule

Value Jagers Combi

3 maanden | €231,67 /maand
€ 792
€ 695
Activeer

FAQ

Wat krijg ik bij mijn bestelling?

U krijgt onmiddellijk nadat we de betaling ontvangen hebben toegang tot alle portefeuilles en selectielijsten van Value Jagers. U ontvangt (per rapport) een mail met daarin de uitleg hoe u optimaal van onze tips gebruik kan maken. Alle beleggers – jong en oud, ervaren en onervaren, man of vrouw, … – kunnen onmiddellijk aan de slag.

Hoeveel informatie krijg ik?

Iedere maand publiceren onze analisten een maandrapport. In het geval van de Value Jagers Combi zijn dit er dus 5 per maand. Maar aangezien er tussentijds ook kansen kunnen ontstaan, publiceren ze hun analyses ook direct op de website. Daarvan krijgt u onmiddellijk een mail. Ieder weekend is er (per rapport) een kleine update met het belangrijkste nieuws van afgelopen week.

Hoe lang kan ik deze rapporten raadplegen?

U heeft toegang tot alle gepubliceerde en toekomstige rapporten, analyses en weekupdates zolang de looptijd van uw lidmaatschap loopt.

Waar kan ik deze aandelen kopen?

U kan deze aandelen kopen bij de meeste online brokers. Wij raden zelf het gebruik aan van Easybroker omdat zij het ruimste aanbod hebben.

Kan ik vragen stellen?

Ja, u kan onze analisten raadplegen via een mail naar info@valuejagers.com. We doen altijd ons uiterste best om binnen de 24 uur een passend antwoord te versturen.