Value Jagers Combi

Value Jagers Combi bestaat uit vier Value rapporten:

  • Inside Value
  • Crème de la Crème Rapport
  • Income Value Rapport
  • Value Rapport

Onze vier Value Jagers rapporten screenen de markt op hun eigen, unieke manier naar achtergebleven value-aandelen. Noem het maar de verborgen groeiparels van de beursvloer.

Het Crème de la Crème rapport selecteert aan de hand van een checklist met 9 – strenge – criteria welke aandelen “winnende” kwaliteiten hebben: aandelen met beperkt neerwaarts risico en explosief opwaarts potentieel.

Inside Value kijkt naar de aankopen van de grootste superinvesteerders en insiders uit de hele wereld. Wanneer zij aandelen kopen, dan weten de analisten van Value Jagers dat er geld te verdienen valt.

Het Income Value Rapport belegt in vergeten beursparels met hoge dividenden. Door het dividend, word jij letterlijk betaald om geduldig te wachten. Buy, hold and collect!

Het Value Rapport is waardebeleggen zoals we het kennen, old school. Aandeeltjes zoeken die interessant lijken, en dan vanuit een bottom-up aanpak onderzoeken of er waarde zit. EXTRA Value Rapport: beleggen in non-ETF aandelen. Ondergewaardeerde aandelen die niemand kent maar enorm veel value bieden.

Als abonnee ben je helemaal mee, dankzij: (klik kruisje voor meer info)

een uitgebreid maandelijks rapport

4 keer per maand een uitgebreid rapport

wekelijkse updates met het belangrijkste nieuws

Ieder weekend vier overzichten van het belangrijkste nieuws van de afgelopen beursweek

realtime alerts

Snelle real-time alerts wanneer er dringend of belangrijk nieuws te melden is

toegang tot alle gepubliceerde en toekomstige aandelentips (zolang je abonnement loopt)

Inside Value
Crème de la Crème Rapport
Income Value Rapport
Value Rapport (inclusief non-ETF aandelen)

onze 24/7-helpdesk

De analisten proberen steeds uw vragen te beantwoorden binnen de 24 uur. 24 op 7.

insights: alle belangrijke analyses per aandeel publiceren we in een apart extra insight, zodat je alles snel en eenvoudig terugvindt op de website

Alle belangrijke analyses worden per aandeel via een extra insight op de website gepubliceerd zodat je alles snel en eenvoudig kan terugvinden.

advies wanneer je moet verkopen

De analisten geven niet alleen mee wanneer het interessant is om te kopen … maar ook wanneer het tijd is om te verkopen. Liefst met winst, als het niet anders kan met (beperkt) verlies.