Value Jagers Combi (YouTube) aanbod

Wij voorspellen dat het decennium van de jaren ’20 in het teken zal staan van Value Jagers.

Een van de bekendste en meest besproken bewegingen op de beurs is namelijk de voorkeur van beleggers tussen value en groei.

Dat is duidelijk te zien op onderstaande grafiek.

Boven de zwarte lijn zijn de periodes dat value in een seculaire trend zat ten opzichte van groei (jaren ’80 en ’00). Onder de zwarte lijn is voorkeur van groei ten opzichte van value (jaren ’90 en ’10).

En zoals u kan zien, zijn we nu richting een nieuw tijdperk voor value aandelen aan het evolueren.

Een seculair tijdperk waarin value aandelen het 10 à 20 jaar béter gaan doen op de aandelenmarkt.

Value is ‘The Place to Be’.

De resultaten van onze rapporten liegen er dan ook niet om.

Wie bijvoorbeeld Value Jagers de laatste 5 jaar gevolgd heeft, stond met een investering van 2.500 euro per aandelentip vandaag op een vermogen van meer dan 500.000 euro!

Dat is inclusief de verlieslatende tips én het moeilijke beursjaar 2022.

Onze analisten weten dus als geen ander value te vinden.

Dat was al zo voor het nieuwe value tijdperk en dit zal de komende jaren tijdens de nieuwe seculaire value trend niet anders zijn.

Om kennis te maken kan u exclusief via deze YouTube-korting een 3-maandelijks hernieuwbaar abonnement op de Value Jagers Combi (10 value rapporten) afsluiten voor minder dan 50 euro per maand.

Value Jagers Combi (YT-discount)

10 maandelijkse rapporten over value aandelen

Exclusief

Value Jagers Combi

3 maanden | €231,67 /maand
€ 792
€ 695
Activeer
Wat krijg ik allemaal in de Value Jagers Combi ?

U krijgt onmiddellijk nadat we de betaling ontvangen hebben toegang tot de selectielijsten van de 10 Value Jagers rapporten (Crème de la Crème Combi, Inside Value, Value Trends Combi, U10 SuperStars én Income Value). U ontvangt een mail met daarin de uitleg hoe u optimaal van deze tips gebruik kan maken. U kan onmiddellijk aan de slag.

Hoeveel informatie krijg ik?

Iedere maand publiceren onze analisten een maandrapport. Maar aangezien er tussentijds ook kansen kunnen ontstaan, publiceren ze hun analyses ook direct op de website. Daarvan krijgt u onmiddellijk een mail of een bericht via Telegram.

Hoe lang kan ik mijn aandelentips raadplegen?

U heeft toegang tot alle gepubliceerde en toekomstige rapporten, analyses en andere updates zolang de looptijd van uw abonnement loopt.

Eindigt dit abonnement automatisch?

Het 3-maandelijks abonnement is een automatisch hernieuwbaar abonnement. Dit kan u echter wel via uw account op ieder moment stopzetten. Daarna heeft u nog toegang tot de rapporten tot het einde van de looptijd.

Waar kan ik deze aandelen kopen?

U kan deze aandelen kopen bij de meeste online brokers. Wij raden zelf het gebruik aan van Easybroker omdat zij het ruimste aanbod hebben.

Kan ik vragen stellen?

Ja, u kan onze analisten raadplegen via een mail naar info@valuejagers.com. We doen altijd ons uiterste best om binnen de 24 uur een passend antwoord te versturen.