Befimmo

BEFB

Befimmo is een openbare GVV (Gereglementeerde Vastgoedvennootschap) naar Belgisch recht.

Sinds 21 jaar oefent Befimmo een « pure player » strategie uit. De Vennootschap is een vastgoedoperator die een strategie hanteert van specialist in kantoorgebouwen gelegen in België, voornamelijk in het centrum van Brussel, en het Groothertogdom Luxemburg.

Haar portefeuille heeft een waarde van meer dan 2,5 miljard € en omvat een honderdtal kantoorgebouwen voor een totale oppervlakte van meer dan 850.000 m².

Befimmo stelt haar huurders kwaliteitsvolle gebouwen ter beschikking, die tegelijk flexibel en goed uitgerust zijn, hoge prestaties leveren en in de buurt van de grote verkeersassen liggen. Als specialist in kantoorgebouwen biedt Befimmo een volledige service aan (property management, project management, milieu-ondersteuning, facility management) en rust haar gebouwen optimaal uit (flexibele vergaderzalen, restaurant, catering, kinderopvang, fitness, enz.), om het dagelijks leven van haar huurders makkelijker te maken. Met de uitbouw van een vertrouwensrelatie met haar klanten ziet Befimmo er op toe om de bezettingsgraad van haar portefeuille hoog te houden, wat terugkerende en voorspelbare inkomsten oplevert.