Value for Life

Crypto

Mis niets van het succes van crypto … met Crypto Aandelen. Zo kan iedereen beleggen in deze groeisector … via de aandelenmarkt. Er is (veel) meer dan alleen maar cryptocoins. [Uniek in de Wereld!]

Crypto Aandelen

Aandelen van beursgenoteerde bedrijven met 100% blootstelling aan de cryptosector

Steeds up-to-date

Niet wachten op een maandrapport maar continu opvolging en updates

Levenslang lid

Geen extra kosten ... één keer activeren en levenslang updates krijgen

Value for Life: Crypto Halving

Vermoedelijk zal op 18 april 2024 de Bitcoin Halving plaatsvinden. Dit is een ingrijpend en belangrijk evenement voor Bitcoin, crypto, crypto aandelen en Bitcoin miners.

Daarom hebben we speciaal een Bitcoin Halving Special geschreven.

En geven we tot aan de dag van de Bitcoin Halving een korting van -50% op Value for Life: Crypto.

In de Bitcoin Halving Special kan u onder andere lezen dat dit evenement centraal staat in de nieuwe crypto stierenmarkt die momenteel bezig is.

We zijn ervan overtuigd dat zowel Bitcoin als talrijke cryptomunten én onze crypto aandelen in deze cyclus zullen stijgen tot nieuwe records.

Voor de crypto aandelen in de selectielijst van Value for Life: Crypto betekent dat, dat deze aandelen nog honderden tot zelfs meer dan 1.000% moeten stijgen.

Hier ziet u hoeveel % enkele van de koopwaardige crypto aandelen nog moeten stijgen tot ze hun vorige topkoers bereiken.

In een echte onvervalste stierenmarkt gaan koersen traditioneel nog (veel) hoger dan de vorige ATHs.

Maak daarom gebruik van kortingscode HALVING en u krijgt -50% korting op Value for Life: Crypto.

Value for Life: Crypto

Levenslang advies over Crypto Aandelen

Tijdelijk -50%

Value for Life: Crypto

€ 799
€ 399,50
Activeer

Crypto is veel meer dan Bitcoin, zelfs veel meer dan cryptomunten. Daarom lanceren wij een – zover wij weten – uniek rapport in de wereld: Value for Life – Crypto

Een rapport dat zich volledig focust op de toekomst van crypto, maar dan door middel van aandelen.

Dus geen cryptomunten … geen gedoe met cryptobrokers … maar aandelen met 100% blootstelling tot deze sector die u gewoon kan kopen bij uw bank of aandelenbroker.

Een (tot zover wij weten) uniek rapport in de wereld.

Aandelen die u vandaag kan terugvinden bij Value for Life: Crypto

  • Goldman Sachs van de Cryptomarkt
  • PayPal van de cryptomarkt
  • Het eerste crypto staking aandeel
  • Mobiel betaalmiddel met Bitcoin
  • De 4 beste Bitcoin Miners

Het bekendste is misschien wel Coinbase, dat ook door onze analisten werd geselecteerd toen niemand er nog in geloofde.

Maar wel iets meer dan een jaar later +166% winst genomen kon worden.

Voor de rest zijn dit nog vaak grotendeels onbekende aandelen bij het bredere publiek die op korte tijd enorm kunnen stijgen als Bitcoin en crypto een nieuwe cyclus ingaan.

Zoals nu …

De toekomst van Crypto

In 2017-18 was crypto dé hype onder beleggers waarbij Bitcoin steeg tot een op dat moment record van ongeveer 20.000 dollar. De totale marktkapitalisatie van alle cryptomunten bedroeg toen meer dan 800 miljard dollar.

Crypto Aandelen stegen toen duizenden procenten

Maar eigenlijk was dat nog het Wilde Westen.

Vandaag zitten we in de mainstream adaptatie fase. Terwijl de interesse van beleggers volledig verdween, kan de technologie achter Bitcoin en crypto zich steeds verder ontwikkelen.

Net zoals dat met de internetbubbel het geval was, waren beleggers gewoon (veel te) ver vooruit gelopen op de waardering, maar niet op de technologie.

Die technologie is nu op een punt gekomen waarop de toepassingen steeds meer toegevoegde waarde leveren aan de wereld. Crypto vindt steeds meer zijn weg in onze maatschappij.

Dit is dan ook DE periode waarin stilaan duidelijk gaat worden welke bedrijven de winnaars zullen worden, … zeg maar de Amazon, Google, Netflix, Tesla, Microsoft van de volgende generatie.

Volgens Morgan Stanley is de cryptomarkt bezig met de transitie van ‘speculatieve investering’ naar ‘investeerbare activaklasse’.

Deze transitie vereist vooruitgang van zowel aanbod als vraag naar cryptomunten, een vooruitgang die volgens de zakenbank volop bezig is.

“With cryptocurrency, we think that threshold is being reached. A firming regulatory framework, deepening liquidity, availability of products and growing investor interest — especially among institutional investors — have coalesced.”

BONUS: Bitcoin Halving

Er komt een zeer interessante periode aan voor de cryptomarkt. De ‘Bitcoin Halving’ staat immers voor de deur.

Dit evenement staat iedere 4 jaar op het programma en heeft een materiële impact op Bitcoin en derhalve dus ook op de cryptomarkt én crypto aandelen. In het bijzonder Bitcoin miners.

We zijn in de begindagen van de nieuwe stierenmarkt rond crypto en crypto aandelen zeer terughoudend geweest ten opzichte van Bitcoin miners, … juist door die ‘Halving’ die er aan zit te komen.

Maar daar komt NU verandering in.

Met de ‘Halving’ in zicht, wordt het immers wél interessant om naar Bitcoin Miners te kijken. De impact is er een die de zwakste schakels zal elimineren en de sterkste miners doet floreren.

In de Bitcoin Halving Special leest u er alles over en geven we onze 4 favoriete Bitcoin miners.

Value for Life: Crypto

Levenslang advies over Crypto Aandelen

Tijdelijk -50%

Value for Life: Crypto

€ 799
€ 399,50
Activeer

Waarom crypto aandelen?

Voor veel beleggers zijn cryptomunten nog altijd een moeilijk te begrijpen concept en ook een moeilijk te beleggen actief.

U kan immers geen cryptomunten kopen bij een aandelenbroker, daar zijn speciale cryptobrokers voor nodig.

Met Value for Life: Crypto willen we het mogelijk maken om toch te beleggen in de toekomst van crypto en blockchain … door middel van aandelen.

U kan immers ook via de aandelenmarkt beleggen in bedrijven die een grote of volledige blootstelling hebben aan crypto en blockchain.

Voordeel …

Terwijl Bitcoin, Ethereum en andere cryptomunten al marktwaardes hebben van tientallen tot honderden miljarden dollars … zijn deze crypto-aandelen nog bijzonder klein. 

Het zijn de picks & shovels van de cryptomarkt.

Daar is de echte – langdurige – rijkdom te vinden.

Value for Life: Crypto is speciaal gericht op Crypto Aandelen. Noem ze maar de Picks & Shovels van de Crypto-industrie.

In dit rapport bespreken we dus GEEN cryptomunten. Nee … wij gaan op zoek naar Crypto Aandelen.

Uniek!

Het interessante daarin is dat niemand anders dit doet. Met Value for Life: Crypto zijn wij de allereerste.

De focus onder het grote beleggerspubliek ligt voornamelijk nog altijd op de cryptomunten zelf terwijl aandelen gerelateerd aan de cryptomarkt gigantische opportuniteiten bieden.

Wat is Value for Life?

Met Value for Life gaan we op zoek naar aandelen die aan het begin staan van een uniek – langdurig – levensverhaal.

Dit zijn iet zomaar wat lukraak gekozen aandelen, maar bedrijven waar wij heel veel value in zien, ook al moeten ze in feite nog alles bewijzen.

Dit zijn vooral kleinere aandelen met een hoger dan gemiddeld risico, maar ook met een (veel) hoger dan gemiddeld potentieel.

Daarom ook dat u levenslange toegang krijgt tot onze research: Value for Life!

Het is immers een vereiste om ALTIJD op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Concreet: u betaalt één keer uw activatie en u blijft LEVENSLANG genieten van:

  • Updates
  • Analyses
  • Nieuwe tips!

Er zijn GEEN EXTRA kosten aan verbonden.

Mis op deze manier niets van het succes van crypto … met Crypto Aandelen.

Iedereen kan beleggen in deze gigantische groeisector … gewoon via de aandelenmarkt.

Er is immers (veel) meer dan alleen maar cryptocoins.

Het zou jammer zijn om daar geen gebruik van te maken als belegger. En zeker niet als u een levenslange opvolging krijgt van deze aandelen.

Value for Life: Crypto

Levenslang advies over Crypto Aandelen

Tijdelijk -50%

Value for Life: Crypto

€ 799
€ 399,50
Activeer

FAQ

Hoe lang is levenslang?

Levenslang is ook echt … levenslang. Zolang u over uw login-gegevens beschikt, kan u altijd onze updates raadplegen.

Wat zijn de risico's?

Beleggen Crypto Aandelen heeft uiteraard een bovengemiddeld risico. De sector staat nog in zijn kinderschoenen en ontwikkelt zich razendsnel. Een winnaar van vandaag kan de verliezer van morgen zijn. Daarom ook dat u levenslange toegang krijgt tot onze research. Het is immers een vereiste om ALTIJD op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Het hoger dan gemiddeld risico betekent ook dat deze aandelen best maximaal 5 à 10% van uw totale portefeuille uitmaken.

Waar kan ik deze aandelen kopen?

Niet alle banken of brokers zullen deze aandelen aanbieden. Indien dat niet het geval is, kan u altijd uw bank of broker contacteren met de vraag het desbetreffende aandeel toe te voegen aan hun aanbod. Wij raden zelf het gebruik aan van EasyBroker omdat zij het ruimste aanbod hebben.

Kan ik vragen stellen?

Ja, u kan onze analisten raadplegen via een mail naar info@valuejagers.com. We doen altijd ons uiterste best om binnen de 24 uur een passend antwoord te versturen.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Als lid van Value for Life: Crypto komt u automatisch in onze mailinglijst terecht. Bij iedere update of nieuwe tip sturen wij een mail om u op de hoogte te brengen. Zorg er dus goed voor dat ons e-mailadres info@valuejagers.com in uw contacten of op uw witte lijst met e-mailadressen staat zodat ze niet verloren gaan in uw spam of ongewenste mail. We hebben naast mail ook een Telegram kanaal waar we u op de hoogte houden.