Computer Task Group

CTG

Computer Task Group, in het kort CTG, is een Amerikaanse multinational dat in 1966 werd opgericht in de dienstensector. Oorspronkelijk was CTG uitsluitend een tussenpersoon die personeel voor (grote) bedrijven aanwierf. Door de technologische ontwikkelingen verschoof zijn focus de voorbije decennia steeds meer richting de IT-sector. Bovendien begon het ook zelf oplossingen aan te bieden, in plaats van enkel personeel.

Vandaag is CTG een cruciale partner voor 425 wereldwijde partners die met complexe technologische vraagstukken zitten. Dit is een zeer attractieve markt aangezien onderzoek uitwees dat “digitale technologische initiatieven” met stip de nummer één prioriteit is voor bedrijfsleiders.

CTG biedt zowel personeel en advies aan bedrijven aan die hun digitale transformatie starten, alsook bedrijven die problemen ondervinden om dit efficiënt en effectief door te voeren. Concreet gezien betekent dit dat het ondersteuning biedt met data-management, automatisering, applicatie-ontwikkeling, etc. Het ultieme doel van CTG is om zijn klanten met technologie succesvoller te maken.