LoopUp Group

LOOP

LoopUp is de Zoom van de ‘Professional Service Enterprises’, zoals advocatenkantoren, Consultancies, maar ook Private Equity en Private Banking. Hier is het erg goed in: 20 van de 100 grootste advocatenkantoren ter wereld werken samen met LoopUp.

Het heeft hiervoor zijn eigen platform ontwikkeld, deels zelf en deels via overnames, wat al een tijdlang mooi aan het groeien was en sinds covid-19 in een stroomversnelling is geraakt.

Recent is het zich ook gaan focussen Microsoft Teams, met een zelf ontwikkelde extensie op deze toepassing. Via Microsoft Teams is het eenvoudig om te bellen naar iemand in hetzelfde bedrijf, die ook Microsoft Teams heeft. Echter, met MS Teams bellen naar een externe, zoals een klant, is geen sinecure.

Microsoft is zich hier van bewust en heeft daarom zijn software opengesteld voor third-party ontwikkelaars, zoals LoupUp. LoupUp heeft een extensie ontwikkeld waarmee er via MS Teams eenvoudig naar derde personen gebeld kan worden, die niet tot de eigen organisatie behoren of zelfs geen Microsoft Teams hebben.

  • Beurs: Londen Alternative Investment Market (AIM)
  • ISIN-code: GB00BYQP6S60
  • Ticker: LOOP