Podcast
Podcast

Hoe vind je aandelen die x10 kunnen gaan (podcast)

Ronald 15 maart 2022

Beleggers die op zoek zijn naar potentiële 10-baggers moeten bedrijven opsporen met visionair leiderschap, een geweldig product of dienst en een lage(re) marktkapitalisatie. Ze hebben echter ook stalen zenuwen nodig, omdat geduld en een langetermijnvisie onbetwistbare vereisten zijn. Value Jagers heeft al tientallen multi-baggers op hun naam staan.

Hoe gaan onze analisten te werk om deze aandelen te vinden? Zijn er een bepaalde checklist van criteria nodig om deze parels op de beurzen te ontdekken? Gebruiken ze hiervoor een bepaalde strategie? Hoe kan je de status van multi-bagger zo snel mogelijk bereiken?

We vragen het allemaal aan onze analist Joeri Diekerhof van het Income Value Rapport.

Deze podcast is te bekijken/beluisteren via:

Inhoud podcast hoe vind je aandelen die x10 kunnen gaan

  • Hoe vind je nu deze 10-baggers (of beter gezegd multi-baggers) op de markten?
  • Zijn er bepaalde criteria om te hanteren willen we deze multi-baggers vinden?
  • Ze zeggen dat een langetermijnvisie vereist is om zo’n 10-bagger te vinden. Maar hoe lang is die termijn dan precies?
  • Stel dat ik het geluk heb van zo’n 10-bagger in portefeuille te hebben. Eenmaal dit doel is bereikt, sluit ik deze positie dan volledig? Of houd ik best nog wat aandelen bij, want wie weet op termijn kan het misschien wel een 100-bagger worden…
  • De weg naar zo’n 10-bagger gaat gepaard met veel ups, maar zeer waarschijnlijk ook met downs. Niets stijgt in één mooie rechte lijn naar boven. Moet je elke keer zo’n dip zich voordoet nagaan waarom de koers daalt?
  • Enkele voorbeelden van reeds behaalde multi-baggers bij Value Jagers. Hebben deze bedrijven fundamenteel veel gemeenschappelijke raakvlakken?
  • Welk bedrijf heeft het meeste potentieel om uit te groeien tot een 10-bagger of meer?

✅ 10 goedkope aandelen voor te beleggen in 2022 [GRATIS Gids]