Beleggen
Beleggen

BlackRock koopt massaal deze grondstof

Ronald 31 maart 2024

Waar de show ook begonnen is, … zijn de edelmetalen goud en zilver. Maar waar de goudprijs ondertussen nieuwe records registreert, staat de zilverprijs nog zo’n -50% onder de historische piek van +/- 50 USD. Dat is interessant.

Wanneer goud vertrekt en zilver een inhaalbeweging maakt, gaat het vaak op crypto achtige wijze in een rechte lijn omhoog.

Dit hebben we al eerder gezien in 2016 en 2020.

Ook nu zijn we weer 4 jaar verder … toeval?

En zoals u aan de rode lijntjes bovenaan bovenstaande grafiek kan zien, is een nieuwe opwaartse beweging in gang gezet.

Daar is een goede reden voor.

BlackRock!

Iedereen kijkt momenteel naar de Bitcoin-ETF van BlackRock, maar niemand ziet wat BlackRock met zilver aan het doen is.

Korte samenvatting … KOPEN!

Terwijl het sentiment rond zilver bijzonder laag is, koopt BlackRock gigantische hoeveelheden zilver.

Via Value for Life: Grondstoffen kan u vandaag beleggen in enkele van ’s werelds beste junior (zilver) miners.

In de selectielijst staan talrijke juniors die OOK zilver mijnen of ontdekken als bijproduct, maar ze hebben ook 2 juniors die HOOFDZAKELIJK zilver als primaire grondstof hebben.

Zo zijn er niet zo veel in de wereld.

Die juniors profiteren dan ook extra hard van een nieuwe bull market in zilver.

Een absoluut topaandeel bij Value for Life: Grondstoffen kan zelfs zilver ontginnen aan een all-in kostprijs van 12 dollar per ounce.

Dat is een van de laagste in heel de sector.

Wat dus een enorme hefboom zet op de stijging van de zilverprijs.

Aan 25 dollar per ounce nu, realiseert deze junior nu al een marge van +100%.

Maar als zilver terug naar het vorige record van 50 dollar per ounce zou stijgen, stijgt die marge naar meer dan +400% terwijl de rest van de sector dan pas rond +100% zit.

Dat zijn dan de aandelen waarvan iedereen achteraf zegt ‘Had ik die maar gekocht!’.

Disclaimer

Dit artikel is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan dit artikel en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Dit artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in dit artikel. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van dit artikel via internet verzonden worden.