Sollicitatie
Sollicitatie

Gezocht: analist met een neus voor value

Ronald 17 mei 2019

Ben jij gedreven en gepassioneerd door alles wat met aandelen te maken heeft?  Volg jij de beurs op de voet? Heb jij de beleggersmicrobe? Dan hebben wij misschien wel de geschikte kans voor u in huis. Sinds onze start anderhalf jaar geleden zijn wij enorm gegroeid. Waardoor we op zoek zijn naar een extra analist die waarde kan toevoegen aan ons team.  

Ben jij dat?

Wat is Value Jagers?

Value Jagers is een beleggersplatform met een unieke focus op de traditionele principes van het waardebeleggen. In het Amerikaans noemt men waardebeleggen ‘value investing’. Vandaar onze naam: Value Jagers. Wij jagen op de beste value-aandelen van het moment.

Wat moet je kunnen?

Je moet aandelen/bedrijven op fundamentele wijze kunnen analyseren. Dit wil zeggen dat je een balans en een jaarrekening moet kunnen lezen (zowel van binnenlandse bedrijven als buitenlandse).

Bovendien is het handig dat je een vlotte pen hebt om je analyses in een begrijpbare taal uit te schrijven.

Voor wie?

Je zal werken op freelance basis. Je werkt op zelfstandige basis vanuit een locatie naar eigen keuze.

Dit is geen full-time positie (je bent er geen volledige maand mee bezig), al bestaat er altijd de mogelijkheid dat je hierin door kan groeien.

Wat krijg je?

  • Een kans om te werken voor een snelgroeiende website
  • Een kans om bij te leren omtrent aandelen, financiën en geld
  • Een zeer mooie vergoeding

Hoe kan u solliciteren voor deze job?

Stuur je C.V. én motivatie naar info@valuejagers.com met als onderwerp: ‘sollicitatie’.

Het is belangrijk pluspunt(!) wanneer je ook een analyse toevoegt die je zelf geschreven hebt. Op die manier krijgen we al direct een idee waar jouw voorkeur als belegger naar uit gaat, hoe je schrijfstijl is en welk niveau de analyse bevat.

Veel succes!

Team Value Jagers