Aandelen
Aandelen

Groeikansen in de chipmarkt!

Ronald 4 juli 2024

Bent u op zoek naar een slimme investering die inspeelt op de laatste technologische ontwikkelingen?

Overweeg dan een abonnement op Tech Value, waar wij u de meest veelbelovende aandelen en markttrends presenteren.

Een van de nieuwe parels in onze selectielijst is een toonaangevend chipbedrijf dat vooral actief is in de autosector.

Dit bedrijf heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt en blijft zich vernieuwen. Tien jaar geleden zaten er gemiddeld 5 chips van dit bedrijf in een nieuwe auto; nu zijn dat er al 20.

Deze groei is te danken aan voortdurende innovatie en trends zoals Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) en toenemende aandacht voor veiligheid in voertuigen.

Naast de autosector, waar 90% van de omzet vandaan komt, breidt dit bedrijf zijn activiteiten uit naar andere sectoren onder de noemer “Beyond Automotive”.

Denk hierbij aan robotica, gaming en medische toepassingen.

Dit bedrijf levert bijvoorbeeld temperatuursensoren voor de nieuwste smartwatches en smartphones van bekende merken als Samsung en Google.

Het is werkelijk overal in ons leven.

Maar wat dit bedrijf echt onderscheidt, is de groei in de markt voor elektrische voertuigen (EV’s). Elektrische wagens bevatten gemiddeld twee tot drie keer zoveel chips van dit bedrijf als auto’s met een verbrandingsmotor.

Het management voorspelt een jaarlijkse omzetgroei van minstens 10% in de automotive sector van 2023 tot 2030, gedreven door de toename van elektrische en hybride auto’s.

Ook buiten de autosector verwacht dit bedrijf sterke groei, met een jaarlijkse groei van minimaal 15% in segmenten zoals robotica en digitale gezondheidszorg.

Dit zou moeten resulteren in een winstgroei van minstens 10% per aandeel tot 2030.

Het aandeel noteert vandaag aan ongeveer 16 maal de verwachte winst van dit jaar. Wat dus niet bijzonder veel is.

De beurskoers staat vandaag zelfs aan dezelfde koersen als zeven jaar geleden, hoewel de winst ondertussen een veelvoud is van toen.

Als abonnee van Tech Value blijft u op de hoogte van deze en andere veelbelovende investeringsmogelijkheden.

Mis deze kans niet en sluit u vandaag nog aan bij de vele beleggers die profiteren van onze expertise en inzicht in de markt.

Word nu lid van Tech Value en ontdek de toekomst van technologie-investeringen!

Disclaimer

Dit artikel is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan dit artikel en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Dit artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in dit artikel. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van dit artikel via internet verzonden worden.