Aandelen
Aandelen

In de ban van Lotus Bakeries

Ronald 8 februari 2024

Belgische beleggers waren begin deze week in de ban van het aandeel Lotus Bakeries. Deze beursparel bereikte deze week een beurswaarde van meer dan 7 miljard euro. Het aandeel stond op dinsdag bijna +13.000% hoger dan aan het begin van deze eeuw.

Een groei van gemiddeld +22,5% … per jaar.

Dit zijn de échte welvaart makers op de beurs.

  • Kwaliteit
  • Competitief voordeel
  • Aanhoudende groeimogelijkheden

Belgisch miljardair Marc Coucke staat bekend om zijn vele investeringen, maar Lotus Bakeries is een echte welvaartsmachine voor de eigenaar van voetbalclub Anderlecht.

Hij kocht het aandeel ooit aan 35 euro en denkt er zelfs nog niet aan om te verkopen, zelfs met een winst van +25.000%.

Reden is eigenlijk simpel.

Coucke kocht dus aan 35 euro per aandeel.

Gisteren, maandag 5 februari, steeg het aandeel Lotus Bakeries met +19% van 7.870 euro naar 9.360 euro.

Een stijging van 1.490 euro.

De Belgische ondernemer en miljardair zag zijn initiële investering op één dag met een factor x42 stijgen terwijl de beurskoers er +19% op vooruit ging.

Indrukwekkend.

Dat is 1.09%de kracht van beleggen op zeer lange termijn in kwalitatieve aandelen met duurzame groei aan een interessante aankoopprijs.

En dat is nu exact hetgeen wij ook doen met Value for Life: Buy & Hold.

Lotus Bakeries staat hier (helaas) niet in de lijst, het rapport bestond toen nog niet, maar heeft wel aandelen in de selectielijst staan die aan dezelfde voorwaarden voldoen.

Ideaal om te kopen … en bij te houden.

Wat voor aandelen kan u er zoal terugvinden?

  • Specialist in waterzuivering en -voorziening
  • Globale marktleider in circulaire economie
  • Wereldleider in chips
  • Goedkoopste uitbater van financiële markten
  • Specialist in reiniging vervuilde grond

Stuk voor stuk kwalitatieve aandelen, met een competitief voordeel en een gezonde duurzaam groeipotentieel.

Aandelen om te kopen (aan de juiste prijs) en weg te leggen.

Net als Lotus Bakeries.

Nu is het natuurlijk als particuliere belegger wel leuk om van tijd tot tijd op de hoogte te blijven van deze bedrijven.

Daarom dat dit ook een Value for Life abonnement is.

Dat wil zeggen dat u slechts één keer betaalt om daarna levenslang updates én nieuwe tips te ontvangen, zonder extra kosten bij Value Jagers.

Wie weet wordt u wel de nieuwe Marc Coucke dankzij Value for Life: Buy & Hold.

Disclaimer

Dit artikel is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan dit artikel en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Dit artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in dit artikel. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van dit artikel via internet verzonden worden.