Beleggen
Beleggen

Solide belegging met aantrekkelijke dividenden

Ronald 5 juli 2024

Bent u op zoek naar een solide belegging met aantrekkelijke dividenden en groeipotentieel?

Dan is een abonnement op Dividend Value precies wat u nodig heeft.

In de huidige marktomstandigheden zien ze een unieke kans in de financiële sector, en specifiek bij:

  • een Brits bedrijf
  • met een rijke historie
  • en sterke fundamenten

Dit bedrijf, opgericht in 1836, richt zich op defensieve producten zoals levensverzekeringen, pensioenen, lijfrentes en vermogensbeheer. Dit zijn producten met een constante vraag, ongeacht economische schommelingen.

Wat maakt dit bedrijf nu zo interessant?

1. Zeer Lage Waardering: Ondanks de solide prestaties wordt het aandeel momenteel laag gewaardeerd. Dit biedt een aantrekkelijk instapmoment voor beleggers.

2. Hoog Dividendrendement: Met een dividendrendement van bijna 9% bruto, biedt dit aandeel een uitstekende bron van passief inkomen. Het bedrijf heeft consistent zijn dividend verhoogd, wat getuigt van financiële gezondheid en toewijding aan aandeelhouders.

3. Sterke Operationele Prestaties: Het management heeft ambitieuze plannen om de structuur van de groep te vereenvoudigen en te focussen op groeiende markten. Dit zou moeten leiden tot synergievoordelen en hogere winstgevendheid in de toekomst.

4. Positieve Marktvooruitzichten: De belangrijkste divisie van het bedrijf, gericht op pensioenplannen, heeft een rooskleurige toekomst. De verwachting is dat het marktaandeel aanzienlijk zal groeien, zowel in het VK als internationaal, met een voorspelde jaarlijkse groei van de operationele winst tussen 5% en 7%.

5. Kapitaalteruggave aan Aandeelhouders: Naast de dividendverhogingen wordt er ook een programma voor de inkoop van eigen aandelen opgestart. Dit betekent dat het kapitaal dat jaarlijks aan aandeelhouders wordt teruggegeven, met meer dan 5% zal stijgen.

Conclusie

Deze combinatie van factoren maakt dit het ideale moment om te investeren.

Door u te abonneren op Dividend Value krijgt u toegang tot diepgaande analyses en inzichten die u helpen om weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Disclaimer

Dit artikel is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan dit artikel en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Dit artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in dit artikel. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van dit artikel via internet verzonden worden.