Sollicitatie
Sollicitatie

VACATURE(s): Value Jagers zoekt …

Ronald 23 augustus 2022

Ben jij gedreven en gepassioneerd door alles wat met aandelen te maken heeft?  Volg jij de beurs op de voet? Heb jij de beleggersmicrobe? Dan hebben wij misschien wel de geschikte kans voor u in huis.

Sinds onze start bijna 5 jaar geleden zijn wij enorm gegroeid waardoor we op zoek zijn naar extra medewerkers die waarde kunnen toevoegen aan ons team.

  • Analist(en)
  • Redacteur(s)

Wat is Value Jagers?

Value Jagers is een beleggersplatform met een unieke focus op ondergewaardeerde aandelen.

We zijn hét stock picking research platform van de lage landen.

Wat moet je kunnen?

We zijn op zoek naar verschillende nieuwe medewerkers.

Als analist moet je aandelen/bedrijven op fundamentele wijze kunnen analyseren. Dit wil zeggen dat je een balans en een jaarrekening moet kunnen lezen (zowel van binnenlandse bedrijven als buitenlandse) en een onderwaardering moet kunnen herkennen. Bovendien is het handig dat je een vlotte pen hebt om je analyses in een begrijpbare taal uit te schrijven.

Als redacteur zijn we op zoek naar eens soort manusje van alles. Je staat in voor de blog, maar ook voor de verspreiding van onze gepubliceerde content op onze sociale kanalen als Telegram, LinkedIn, Twitter, … En ook een klusje hier en daar achter de schermen is handig. Hier heb je niet zo veel ervaring voor nodig en kan je – indien gewenst – stap voor stap de stiel leren.

Voor wie?

Voor iedereen die interesse en competenties heeft en deel wil uitmaken van dit platform. En graag van zijn hobby (deels) zijn beroep wil maken.

Je zal werken op freelance basis. Je werkt op zelfstandige basis vanuit een locatie naar eigen keuze.

Dit is geen full-time positie (je bent er geen volledige maand mee bezig), al bestaat er altijd de mogelijkheid dat je hierin door kan groeien.

Wat krijg je?

  • Een kans om te werken voor een snelgroeiende financiële website
  • Een kans om bij te leren omtrent aandelen, financiën en geld
  • Gratis abonnement op onze rapporten
  • Een zeer mooie ‘op maat afgesproken’ vergoeding

Hoe kan u solliciteren?

Stuur je C.V. én motivatie naar info@valuejagers.com met als onderwerp: ‘sollicitatie’.

Het is belangrijk pluspunt(!) wanneer je ook een analyse toevoegt die je zelf geschreven hebt. Op die manier krijgen we al direct een idee waar jouw voorkeur als belegger naar uit gaat, hoe je schrijfstijl is en welk niveau de analyse bevat.

Veel succes!

Team Value Jagers