Aandelen
Aandelen

Wereldleider in tokenisatie én SEC-gereguleerd

Ronald 28 augustus 2023

Recent hebben we de abonnees van Value for Life: Crypto voorgesteld aan een klein maar bijzonder crypto aandeel. Het is een bedrijf dat een voortrekkersrol speelt in de wereld van Tokenisatie waar het als een van de eerste en weinige spelers in de sector een registratie heeft bij de Amerikaanse beurswaarhond SEC.

Bedrijven die niet gereguleerd zijn, gaan er op een of andere manier altijd uit de komende jaren, waardoor dit aandeel nu al een voorsprong heeft op de rest.

Tokenisatie is een bijzonder interessant én sterk groeiend onderdeel van de financiële wereld.

Wat is dat precies … Tokenizatie?

De analisten van Value for Life: Crypto leggen het uitgebreid uit in hun analyse.

Maar kort samengevat komt het neer op het volgende:

Tokenisatie transformeert fysieke activa of financiële instrumenten naar digitale tokens binnen een blockchain-netwerk.

Je kan dus bijvoorbeeld:

  • een huis opsplitsen in tokens zodat tientallen beleggers eigenaar worden van een huis en de huur met elkaar verdelen
  • Private equity investeringen opdelen en verdelen onder tokenhouders
  • Beursgenoteerde aandelen in kleinere delen verdelen via tokens

Tokenisatie kan dan ook echt een revolutie teweegbrengen in financiële markten de komende jaren en decennia.

Het wordt naar alle waarschijnlijkheid zelfs vele malen groter dan ETFs.

En dit bedrijf is een van de pioniers in de wereld van tokenisatie. Het kan immers een revolutie teweegbrengen in financiële markten de komende jaren en decennia.

Een rapport van de Boston Consulting Group verwacht dat de markt voor tokenisatie zal groeien van 600 miljard USD in 2023 naar maar liefst 16.000 miljard USD in 2030.

Terwijl dit crypto aandeel vandaag een beurswaarde heeft van minder dan 100 miljoen dollar.

Een bedrijf van minder dan 100 miljoen dollar die als pionier een hoofdrol zal spelen in een markt die over 7 jaar 16.000 MILJARD dollar zal bedragen.

Dát is value in crypto.

Regularisatie in crypto

Dit bedrijf heeft nu al een handelsplatform voor door de SEC gereguleerde tokens en cryptomunten dat enorm hard zal profiteren van deze groei.

Het combineert dus traditionele marktexpertise met een innovatieve fintech-aanpak.

Investeren in dit crypto aandeel is dus geen investering in cryptomunten, maar een investering in een fintech-bedrijf.

Een beursgenoteerd bedrijf dat over de benodigde technologie, expertise en vergunningen beschikt om tokens en digitale activa aan te bieden aan investeerders in de VS en wereldwijd, onder toezicht van regelgevende instanties.

Dat kan vuurwerk opleveren!

Zulke aandelen gaat u dan ook nergens anders vinden.

Value for Life: Crypto is het enige gespecialiseerde rapport dat niet cryptomunten maar crypto aandelen bespreekt.

Disclaimer

Dit artikel is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan dit artikel en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Dit artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in dit artikel. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van dit artikel via internet verzonden worden.