Aandelen
Aandelen

Ontdek dé Uber Kannibalen van morgen

Ronald 12 april 2023

Bij Value Jagers zijn ze er altijd bijzonder trots op dat ze jachtgebieden kunnen op de beurs aanbieden waar geen enkele andere belegger gaat jagen. Aandelen vinden waar niemand naar kijkt, die ondergewaardeerd zijn en op lange(re) termijn beter presteren dan de rest. Ze zijn dan ook bijzonder blij om u voor te stellen aan een gloednieuw – onafhankelijk – rapport: Kannibalen

Analist Joeri heeft naast een uitmuntende neus voor het vinden van ondergewaardeerde dividendaandelen enkele jaren geleden ook expertise opgebouwd rond kannibalen van de beursvloer.

Dit is een bijzondere niche op de beurs waar maar weinig beleggers aandacht aan schenken.

Maar waar wel bijzonder veel aandeelhouderswaarde wordt gecreëerd.

Joeri en zijn team bouwde ondertussen een indrukwekkende selectielijst op van 12 Kannibalen.

De splitsing van het huidige Income Value Rapport naar 2 afzonderlijke rapporten …

  • Dividend Value
  • Kannibalen

… is voorzien voor volgende maand.

Waarom is dat NU interessant?

Wie vandaag een abonnement neemt op het Income Value Rapport wordt voor de prijs van één rapport volgende maand abonnee van twéé rapporten (Dividend Value + Kannibalen).

1 + 1 gratis!

En ze doen er nog een schepje bovenop.

Tot het einde van deze maand, krijg je met kortingscode ‘Kannibalen’ nog eens een extra korting van -25% op het Income Value Rapport met een looptijd naar keuze.

1 + 1 gratis -25% dus!

Om goed duidelijke te maken hoe interessant deze Kannibalen zijn, geven de collega’s van Value Jagers nog een voorbeeld.

Heeft u al ooit gehoord van het aandeel NVR?

NVR is een bedrijf dat in de Verenigde Staten al meer dan een half miljoen huizen heeft gebouwd en actief is in het verstrekken van hypothecaire leningen.

Eerlijk gezegd … wij hadden ook nog nooit gehoord van NVR.

Toch heeft dit bedrijf sinds begin deze eeuw een onwaarschijnlijk fantastisch parcours afgelegd.

Van minder dan 50 USD naar zo’n 5.500 USD of een stijging van meer dan +10.000%.

Dat is een jaarlijks rendement van ruim +22%.

Hoe komt dat?

De meeste beleggers zullen denken dat NVR een gigantische groei heeft doorgemaakt.

Dat valt eigenlijk wel mee als u naar de omzet kijkt:

  • 2000: 2,2 miljard dollar
  • 2022: 10,3 miljard dollar

Op 22 jaar tijd is de omzet vervijfvoudigd.

Dat is mooi maar niet uitzonderlijk.

Winstgevendheid?

  • 2000: 158 miljoen dollar netto inkomen
  • 2022: 1,7 miljard dollar netto inkomen

Terwijl de omzet vervijfvoudigde steeg het netto inkomen met een factor x10.

Opnieuw fantastische resultaten maar ook niet echt uitzonderlijk.

Een bedrijf als Microsoft zag in diezelfde periode zijn omzet verzevenvoudigen en zijn winstgevendheid stijgen met een factor x14.

Toch steeg de beurskoers van Microsoft in die periode ‘slechts’ +500%.

Beduidend minder dan +10.000% bij NVR.

Terwijl alle beleggers Microsoft kennen als belegging en NVR niet.

Hoe komt het dan dat een aandeel als NVR toch 20 keer méér kon stijgen dan Microsoft?

NVR is wat men noemt een Uber Kannibaal.

Hoewel het aantal uitstaande aandelen bij Microsoft de laatste 20 jaar ook daalde, van +/- 10 miljard begin deze eeuw naar +/- 7,5 miljard vandaag, zijn het aantal uitstaande aandelen bij NVR gigantisch gedaald.

Van bijna 9 miljoen uitstaande aandelen begin deze eeuw tot niet iets meer dan 3 miljoen aandelen vorig jaar.

Een daling van maar liefst -75%.

Ten opzichte van 1993 is het aantal uitstaande aandelen zelfs gedaald met -81,5%.

De stijgende omzet resulteerde hier in een nog sneller stijgende winst die over steeds minder aandeelhouders verdeeld moet worden.

Met als gevolg een explosie van de beurskoers.

De kracht van een Kannibaal op de lange(re) termijn

De analisten bij Value Jagers zijn al vele jaren gespecialiseerd in bedrijven die op lange(re) termijn aandeelhouderswaarde creëren.

De meeste beleggers denken daarbij aan dividenden, wat ze uiteraard ook doen, maar Joeri en zijn team hebben OOK al jaren een expertise opgebouwd in Kannibalen.

In het gloednieuwe onafhankelijke rapport laten ze via Kannibalen beleggers kennis maken met dé Uber Kannibalen van morgen.

NVR 20 jaar geleden hebben ze uiteraard gemist aangezien we toen nog niet bestonden, maar met een selectielijst van 12 Kannibalen gaan ze vandaag op zoek naar de nieuwe NVR van morgen.

Het leuke is dat u vandaag kan abonneren op het Income Value Rapport met -25% korting en vanaf volgende maand twéé rapporten in de plaats te krijgen:

  • Dividend Value (ondergewaardeerde dividendaandelen)
  • Kannibalen (de nieuwe NVRs)

Twéé rapporten voor de prijs van één met -25% extra korting.

Lees ook:

Disclaimer

Dit artikel is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan dit artikel en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Dit artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in dit artikel. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van dit artikel via internet verzonden worden.