Analyse
Analyse

Eén uitzondering op value aandelen … crypto is weer interessant!

Ronald 4 maart 2023

U weet dat we al enkele jaren en opnieuw de laatste weken bijzonder hard op de tafel kloppen voor value aandelen. Dit is dan ook hét nieuwe value tijdperk. We zijn er 100% van overtuigd dat beleggers die vandaag in overgewaardeerde groeiaandelen stappen het de komende jaren zullen moeten afleggen tegen beleggers die ondergewaardeerde value aandelen kopen. Maar we zien één uitzondering …

Crypto

De groei van crypto/blockchain is een zeer bijzondere en interessante ontwikkeling om te volgen én om in te beleggen.

Ook hier zien wij nog veel value omdat beleggers nog veel te weinig kennen van deze sector.

Het is immers méér dan een hype.

Toch weten beleggers niet hoe en waarom ze hierin moeten beleggen.

Neem om te beginnen koning Bitcoin.

Het aantal rekening of wallets dat minstens 1 BTC heeft, blijft maar stijgen.

En is op weg naar 1 miljoen.

Rechts op de grafiek in het oranje ziet u dat de prijsdaling van afgelopen jaar het aantal wallets met minstens 1 BTC erin versneld heeft doen stijgen.

De interesse in Bitcoin neemt dus toe.

Juist op tijd.

Want de kans is groot dat Bitcoin in de komende maanden en kwartalen terug hogere regionen gaat opzoeken.

Nieuwe stierenmarkt in Bitcoin

Sinds 2013 gaat Bitcoin van berenmarkt naar stierenmarkt waarbij een berenmarkt (dalende trend) gemiddeld zo’n 14 maanden duurt en een stierenmarkt (stijgende trend) gemiddeld 34 maanden.

Bitcoin piekte in november 2021.

14 maanden later is … januari 2023.

Niet toevallig staat de koers van Bitcoin sinds begin dit jaar +45% hoger.

Maar er is dus nog een lange weg af te leggen.

Tellen we 34 maanden sinds januari 2023 dan komen we uit op eind 2025.

Een ander bewijs dat Bitcoin zijn bodem heeft gezet, is de Heikin-Ashi grafiek.

Heikin-Ashi betekent ‘gemiddelde staaf’ in het Japans.

Waar gewone staafgrafiek opening en sluiting gebruiken als boven en onderkant, gebruikt de Heikin-Ashi grafiek een gemiddelde.

Net als in 2015 en 2019 laat 2023 zien dat een tweede serie van groene staafjes het begin is van een nieuwe stijgende periode.

Zo hebben we nog enkele andere bewijzen, maar die bewaren we voor een andere keer als we dieper ingaan op de ‘Halving’-cyclus van Bitcoin.

Hint: de Bitcoinprijs gaat hoger.

Hoe hoog kan Bitcoin?

De laatste vraag die we ons dan moeten stellen is … hoe hoog kan Bitcoin gaan?

Het zal je misschien verbazen, maar als Bitcoin de trends van vorige stierenmarkten blijft volgen, spreken we al snel over enkele honderdduizenden dollar per BTC.

Cathie Wood van Ark Invest spreekt bijvoorbeeld over een BTC-prijs van 1 miljoen dollar en fondsbeheerder / Bitcoin-expert Jesse Myers spreekt zelfs van 10 miljoen dollar.

Er zijn nu 19,3 miljoen Bitcoins in circulatie.

Dat betekent dat zelfs bij een koers van 100.000 dollar per BTC ’s werelds grootste cryptomunt een marktwaarde heeft van 1.900 miljard dollar.

En dan spreken we enkel over Bitcoin.

Als Bitcoin 1.900 miljard waard is, dan is het omringende crypto ecosysteem minstens evenveel waard.

Terwijl een bedrijf als Coinbase, ’s werelds grootste crypto aandeel, vandaag minder dan 20 miljard waard is.

Het tweede grootste crypto aandeel volgt met een marktkapitalisatie van minder dan 2 miljard dollar zelfs op verre afstand.

Kortom … in crypto is de komende jaren nog heel veel value te vinden.

Dit is een nieuwe stierenmarkt die voorlopig niemand ziet.

Knettergekke Crypto Combi

Wie deze fenomenale groei op de voet wil volgen, krijgt vandaag een unieke kans dankzij de ‘Knettergekke Crypto Combi.’

We bieden u Value for Life: Crypto (crypto aandelen) aan samen met het Crypto eBook van BeursBrink (cryptomunten) voor de eenmalige prijs van 499 euro.

Twee abonnementen met een levenslang lidmaatschap.

Waarbij de korting oploopt tot 999 euro.

Een uniek aanbod waar u de komende jaren nog heel veel plezier aan kan beleven.

Lees ook:

Disclaimer

Dit artikel is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan dit artikel en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Dit artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in dit artikel. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van dit artikel via internet verzonden worden.