Analyse
Analyse

Profiteer van +2.000% stijging

Ronald 19 maart 2023

Wij halen als echte value jagers graag cijfermateriaal boven. Daarmee laten we u zien hoe wiskundige modellen de beurzen richting geven. Dat doen we vandaag ook, maar toch net iets anders dan u van ons gewoon bent. Het gaat namelijk over de wiskundige modellen achter … Bitcoin.

Bitcoin en crypto in het algemeen blijft voor veel beleggers een (veel)-te-ver-van-mijn-bed-show.

Helaas.

Want hier zit bijzonder veel value voor de komende jaren.

Nadat de cryptomarkten in 2022 in het diepe stof hebben gebeten, begint de lucht op te klaren.

De meeste domino’s zijn gevallen en er kan weer naar boven gekeken worden.

Drijvende kracht van crypto is nog altijd Bitcoin.

Drijvende kracht achter de (volgende) stijging van Bitcoin is de ‘Halving Cyclus’.

Dat is bijzonder interessant, want:

 • Wanneer Bitcoin stijgt, stijgt de volledige cryptomarkt
 • Wanneer de cryptomarkt stijgt, stijgen crypto aandelen

De Bitcoin ‘Halving Cyclus’

De Bitcoin ‘Halving Cyclus’ zal niet alleen Bitcoin, maar Ethereum en andere cryptomunten én crypto aandelen naar nieuwe records brengen.

Voor wie nog niet bekend is met de Bitcoin ‘Halving Cyclus’, nog even een korte uitleg …

Zoals u waarschijnlijk wel weet, worden Bitcoins gemijnd.

Dit zijn eigenlijk gigantische datacenters die hun computerkracht gebruiken om transacties te verwerken en hiervoor beloond worden via een vergoeding die ze ontvangen voor de ‘blokken’ die ze creëren op de blockchain om de data in op te slaan.

Bitcoin is zo geprogrammeerd dat er maximaal 21 miljoen Bitcoins kunnen bestaan en om niet te snel aan dat maximum te komen, wordt de vergoeding die miners ontvangen om de 210.000 blokken gehalveerd.

De derde en meest recente ‘Halving’ vond plaats in mei 2020 waarbij de opbrengst halveerde van 12,5 Bitcoin per blok naar 6,25.

Aangezien dit wiskundige computerprogrammatie is, ontstaan er steeds gelijkaardige cyclussen die men kan opdelen in 3 stukken.

Om na de ‘Halving’ terug aan het eerste 1/3 te beginnen en nieuwe records op te zoeken.

Het is gewoon wiskunde.

De ‘Halving’ maakt Bitcoins opnieuw schaarser en eens het systeem zich daarop heeft aangepast (het tweede 1/3) beginnen de economische wetten op volle kracht te werken.

Meer vraag + minder aanbod = hogere prijzen

Sinds begin dit jaar zijn we opnieuw begonnen aan het derde 1/3 … het herstel van Bitcoin.

Dit is de meest lucratieve periode!

Op bovenstaande grafiek kan u zien dat de prijs van Bitcoin waarschijnlijk zal stijgen naar zo’n 37.000 USD tegen de volgende ‘Halving’.

Die wordt verwacht tegen eind maart 2024.

Als we dan dit patroon doortrekken naar de volgende ‘Halving Cyclus’ gaat de prijs van ’s werelds grootste cryptomunt in het eerste 1/3 weer nieuwe records opzoeken.

Die meer dan waarschijnlijk in de honderdduizenden dollars ligt.

P.S. Een andere grafiek op onze ‘Knettergekke Crypto Combi’ informatiepagina laat zien dat we dan richting 410.000 USD per BTC gaan.

Een andere manier om hier naar te kijken is het zogenaamde ‘Stock-to-Flow’ model.

Het ‘Stock-to-Flow’ model wordt gebruikt in de grondstoffensector om de prijs te berekenen op basis van jaarlijkse productie (flow) en het maximale totaalaanbod (stock).

Bitcoin is ook een soort van grondstof die gemijnd moet worden, net als goud, zilver, koper, …

Dit model volgt ook de Bitcoin ‘Halving Cyclus’ en suggereert een nieuwe recordkoers van 520.000 USD per BTC na de volgende halving.

Ronden we af op 500K betekent dat een stijging van +/- 2.000% ten opzichte van de huidige Bitcoinkoers.

De cryptomarkt volgt Bitcoin

Op de volgende grafiek ziet u bovenaan de totale marktwaarde van crypto inclusief Bitcoin en onderaan exclusief Bitcoin.

En dan zien we het volgende:

 • 2018: Inclusief Bitcoin 800 miljard USD
 • 2018: Exclusief Bitcoin 550 miljard USD

Bitcoin = 69% dominantie

 • 2021: Inclusief Bitcoin 3.000 miljard USD
 • 2021: Exclusief Bitcoin 1.650 miljard USD

Bitcoin = 55% dominantie

De Bitcoin ‘Halving Cyclus’ duwt crypto dus naar steeds hogere regionen, maar maakt Bitcoin in zijn geheel wel minder belangrijk.

Met andere woorden … de grootste winsten in de nieuwe crypto cyclus vindt u niet bij Bitcoin maar bij de rest van crypto.

Dus als Bitcoin al 2.000% stijgt, …

En dat is nu net waarom we een samenwerking zijn aangegaan met BeursBrink via de ‘Knettergekke Crypto Combi’.

Crypto aandelen en cryptomunten

Onze research is gebaseerd op crypto aandelen, maar bij BeursBrink zijn ze gespecialiseerd in cryptomunten.

De crypto specialisten van BeursBrink behaalden zelfs tijdens de diepte cryptowinter een positief rendement van +61% terwijl Bitcoin in diezelfde periode -43% moest inleveren.

Voor de beste cryptomunten en megawinsten tijdens de volgende Bitcoin ‘Halving Cyclus’ moet u dus bij het Crypto eBook van BeursBrink zijn.

Voor de beste crypto aandelen en superwinsten tijdens de volgende Bitcoin ‘Halving Cyclus’ moet u bij Value for Life: Crypto van Value Jagers zijn.

Kijk maar eens naar het potentieel dat de aandelen in onze selectielijst hebben wanneer Bitcoin weer nieuwe records gaat opzoeken.

Goldman Sachs Crypto

 • Nu: 4,15 CAD
 • Vorige piek: 40 CAD

Favoriete Bitcoin miner

 • Nu: 1,48 USD
 • Vorige piek: 13,4 USD

PayPal crypto

 • Nu: 0,4 USD
 • Vorige piek: 6 USD

Enzovoort.

Kortom …

De ten-baggers en meer liggen op u te wachten voor éénmalige betaling van amper 499 euro dankzij de ‘Knettergekke Crypto Combi’.

Daarvoor blijft u levenslang tips en updates ontvangen van:

 • Cryptomunten (Crypto eBook BeursBrink)
 • Crypto aandelen (Value for Life: Crypto Value Jagers)

Afgaande op vorige crypto cyclussen is vandaag het IDEALE moment.

Bent u er klaar voor?

✅ 3 goedkoopste (value) aandelen voor 2023 [GRATIS Gids]

Lees ook:

Disclaimer

Dit artikel is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan dit artikel en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Dit artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in dit artikel. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van dit artikel via internet verzonden worden.