Analyse
Analyse

Waarom wij value zien in crypto

Ronald 16 maart 2023

In het nieuwe value tijdperk zien wij één uitzondering … crypto. Nee, dat is niet omdat we een eigen crypto rapport hebben, en ook niet omdat we momenteel een Knettergekke Crypto Combi in de aanbieding hebben. Crypto, of beter gezegd blockchain, ontwikkelt zich gewoon razendsnel waarbij het internet dat we vandaag kennen zal evolueren naar het internet van morgen.

En crypto/blockchain de nieuwe standaard zal worden.

Maar beleggers er nog te weinig kennis van hebben waardoor de sector een interessante belegging is.

Dat zie je duidelijk aan het continue stijgend aantal gebruikers van crypto, dat ondanks het bloedrode jaar 2022 een fenomenale groei heeft gezien.

Dat heet met andere woorden ‘adaptatie’.

Je kan dat perfect vergelijken met het vroege internet waar beleggers in eerste instantie ook argwanend stonden tegenover bedrijven als Amazon, Netflix, Google, …

Bedrijven die achteraf de grootste welvaartsmachines ooit werden in de laatste decennia.

Eind 2022 waren er wereldwijd dus zo’n 425 miljoen cryptogebruikers, een stijging van ruim +30% sinds het begin van het jaar.

Als deze trend aanhoudt, zal crypto tussen 2024 en 2025 één miljard gebruikers tellen.

En op het einde van het decennium meer dan 5 miljard gebruikers.

Crypto groeit sneller dan het internet

Ter info … het internet deed er 7,5 jaar over te groeien van 100 miljoen gebruikers naar 1 miljard gebruikers.

Bitcoin zal dit klusje naar alle waarschijnlijkheid klaren in 4 jaar.

Of bijna dubbel zo snel.

We willen dus duidelijk benadrukken dat crypto géén fabeltje of hype is.

Door de ongereguleerde geschiedenis heeft deze sector bij veel beleggers een slechte naam of feeling gekregen, maar uiteindelijk is dit net hetzelfde als:

 • EV’s
 • Ai’s
 • Biotech’s

Ook hier zitten wel eens minder aangename ervaringen bij, maar wanneer je het kaf van het koren kan scheiden en de nodige expertise in huis hebt, zijn dit uitermate lucratieve sectoren.

Hoger dan gemiddeld risico voor een veel hoger dan gemiddeld rendement bij de juiste beleggingen.

Het potentieel is dan ook gigantisch.

Eind 2021 piekte de totale cryptomarkt op bijna 3.000 miljard dollar bij 300 miljoen gebruikers.

1 miljard gebruikers zijn dus op termijn 10.000 miljard dollar waard, terwijl we dus vandaag maar aan 1.000 miljard dollar marktwaarde zitten.

Er zit dus de komende jaren een groei van x10 aan te komen.

In welke sectoren kan u tegenwoordig nog zo’n imposante groei verwachten terwijl de waarderingen laag of aantrekkelijk staan?

Juist … weinig tot geen.

De reden dus waarom wij value zien in crypto.

Knettergekke Crypto Combi

Dankzij de Knettergekke Crypto Combi kan u op een zéér voordelige manier op alle manieren beleggen in de toekomst van Crypto.

U krijgt immers levenslang toegang tot alle bestaande én toekomstige research op het gebied van:

 • Crypto aandelen (beursgenoteerde bedrijven)
 • Cryptomunten (blockchaintokens)

Dankzij Value for Life: Crypto van Value Jagers kan u beleggen in beursgenoteerde bedrijven die actief zijn in de crypto/blockchainsector.

Zoals:

 • De meest betrouwbare cryptobroker
 • Een B2B2C crypto app
 • Canadese consolidator onder cryptobrokers
 • De PayPal van de cryptomarkt

Het Crypto eBook van BeursBrink is dan weer gespecialiseerd in crypto tokens met échte toepassingen die dagelijks gebruikt worden.

Zoals:

 • De meest gebruikte crypto netwerken
 • De beste DeFi cryptotokens
 • Web 3.0 tokens
 • NFTs

En dat allemaal voor de éénmalige prijs van 499 euro

Lees ook:

Disclaimer

Dit artikel is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan dit artikel en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Dit artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in dit artikel. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van dit artikel via internet verzonden worden.