Aandelen
Aandelen

+900% met deze ‘Asset Light’ Bitcoin Miner

Ronald 21 maart 2023

In een vorige nieuwsbrief hebben we geschreven hoe de Bitcoin Halving Cyclus de prijs van ’s werelds grootste en momenteel meest bekende cryptomunt Bitcoin in de komende jaren kan stijgen tot enkele honderdduizenden dollars. Of tot +2.000% hoger als vandaag. Dat is uiteraard goed nieuws voor sommige Bitcoin miners.

De meest eenvoudige manier om te profiteren van een stijgende Bitcoinprijs is natuurlijk door het kopen van …Bitcoin(s).

Er zijn vandaag al zo’n 1 miljoen accounts in de wereld waar minstens 1 BTC op staat, en de trend zit in een stijgende flow.

Deze accounthouders zullen hun vermogen de komende jaren dus fors zien stijgen als de Halving Cyclus dezelfde patronen blijft volgen.

Het is echter niet voor iedereen weggelegd om een crypto account aan te maken bij een crypto broker.

Hoewel de gebruiksvriendelijkheid fors verbetert, blijven vele belegger sceptisch en missen zo een unieke kans om van dit potentieel gebruik te maken.

Daarom dat we bij Value Jagers begonnen zijn met Value for Life: Crypto … een rapport dat beursgenoteerde crypto AANDELEN bespreekt.

Aandelen die u gewoon kan kopen via een online broker, even eenvoudig als aandelen Apple of Coca-Cola kopen.

Slechts via een muisklik.

Nu met stevige korting dankzij de Knettergekke Crypto Combi

Abonnees van Value for Life: Crypto hebben recent een nieuwe aandelentip gekregen waarmee u kan inspelen op die potentiële stijging van +2.000% voor Bitcoin.

Via een groene ‘Asset Light’ Bitcoin miner zonder schulden.

 

Waarom het ‘Asset Light’ businessmodel?

‘Asset Light’ Bitcoin mining, ofwel via Bitcoin hosting, is een voordeel in goede tijden, maar een nadeel in slechte tijden.

Deze Bitcoin miner beheert zijn mining faciliteiten namelijk niet zelf, dat doen andere partijen.

De Bitcoins die het mijnt, zijn wél eigendom van het bedrijf, maar andere bedrijven verzorgen de infrastructuur waar deze miners hun werk doen.

In ruil daarvoor deelt het de inkomsten met deze host.

Het grote nadeel is dat het afhankelijk is van derde partijen, het grote voordeel is dat het veel goedkoper is aangezien ze geen eigen miningfaciliteiten moeten bouwen.

Nu Bitcoin terug in een nieuwe opwaartse cyclus zit, zal deze Bitcoin miner – waarvan ook nog eens 79% van deze miners zijn CO2-neutraal – ten volle profiteren.

Door de defensieve aanpak en gezonde financiële situatie is deze speler ook een van de weinige Bitcoin Miners die in staat was om zijn Bitcoins op de balans te houden in plaats van ze geforceerd te verkopen om de kosten te dekken.

Op dit moment zijn dat er bijna 1.000 of zo’n 25 miljoen dollar waard.

Dit komt overeen met ¼ van de huidige beurswaarde.

Van Bitcoin mining naar Ethereum Staking

Daarnaast heeft dit bedrijf sinds eind vorig jaar zijn activiteiten gediversifieerd naar Ethereum staking.

Sinds in september vorig jaar Ethereum, ’s werelds tweede grootste cryptomunt, overschakelde van Proof of Work (zoals Bitcoin) naar Proof of Stake, wordt Ethereum staking steeds populairder.

Dat is niet alleen milieuvriendelijker maar brengt ook meer op.

Zo’n 8% per jaar.

Een zeer interessante manier om de activiteiten en inkomsten te diversifiëren, een passief inkomen op te bouwen en de kracht van samengestelde rente te laten werken.

Het bedrijf mijnt dus Bitcoin op een milieuvriendelijke manier, swapt (een deel van) deze BTCs om naar ETH om hierop via staking een langdurige, duurzame opbrengst aan extra ETH te genereren.

Een fantastisch en lucratief businessmodel voor de volgende cryptocyclus.

Als kers op de taart heeft het bedrijf:

  • +60% van de beurswaarde aan liquiditeiten (Cash + BTC + ETH)
  • Géén schulden
  • Géén verplichtingen om Bitcoins miners aan te kopen
  • Nul USD infrastructuuruitgaven

Ontdek het aandeel snel bij Value for Life: Crypto

Wat is het potentieel?

Het asset light businessmodel in combinatie met de goede financiële gezondheid moet van deze Bitcoin Miners een overlever maken om voluit te floreren in de volgende cryptozomer, aldus de Value for Life: Crypto analisten.

Ook de diversificatie naar ETH staking is een zeer goede beslissing.

Het Ethereum crypto- en stakingsysteem heeft nog ontzettend veel groeimarge en kan op termijn zelfs belangrijker en stabieler worden dan het Bitcoin mining gedeelte.

De koers van het aandeel piekte al eens rond 25 dollar en stond tijdens het hoogtepunt van de vorige cryptocyclus nog rond 10 dollar.

Terwijl het vandaag te koop is voor iets meer dan een dollar per aandeel.

Dat is +900% potentieel tot de vorige piek of 10 keer hoger als vandaag.

Als de geschiedenis zich herhaalt kan iedere belegging van 1.000 euro dus 10.000 euro opleveren.

Zo lucratief kan crypto worden.

De Knettergekke Crypto Combi deal is dus een gigantisch koopje als u beseft dat het slechts een éénmalige betaling kost van 499 euro om levenslang abonnee te blijven van:

  • Value for Life: Crypto (crypto aandelen)
  • EN het Crypto Ebook van BeursBrink (crypto munten)

Levenslang crypto adviezen

Dan krijgt u levenslang tips en updates, koop- en verkoopadviezen en begeleiding over beleggen in crypto, cryptomunten en crypto aandelen.

✅ 3 goedkoopste (value) aandelen voor 2023 [GRATIS Gids]

Lees ook:

Disclaimer

Dit artikel is een commerciële uiting en vormt geen beleggingsadvies. Het is ook geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Value Jagers raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan dit artikel en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Dit artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. Value Jagers is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst Value Jagers erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

Value Jagers is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van deze teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in dit artikel. Evenmin is Value Jagers verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van dit artikel via internet verzonden worden.